vredi probati

ZBOG LOŠEG POLOŽAJA TOKOM SEDENJA KIČMA POČINJE DA SE KRIVI: Ovo će vam pomoći da se to više ne dešava!

0

Ukoliko imate kancelarijski posao jasno je da veći deo dana provedete u sedećem položaju. Jako je teško održati pravilan položaj tokom 8 sati, neminovno je da se kad-tad iskrivimo, a to uglavnom ni ne primetimo. Kada ne bi postojale posledice toga, onda ne bi bio problem, međutim, ipak je neophodno nešto preduzeti. Evo i šta!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Pravilno držanje i zaštitu za kičmu pružiće vam ova Spinemax podrška za vrat.

 

Podrška za vrat
foto: Promo

 

Prevencija kratkovidosti

 

Podrška za vrat automatski zaključava rastojanje koje je potrebno, podešava visinu, odgovara višestrukim scenama – može da se koristi i kada pišete, dok ste u školi, dugo stojite… što predstavlja olakšanje i za oči.

 

Prevencija od cervikalne spondiloze izazvane pognutom glavom

 

Podrška za vrat limitira ugao pognute glave za prevenciju kompresije vrata.

 

Prevencija pogrbljenosti

 

Osnovna škola je kritičan period u odrastanju dece i formiranju tela i takođe je jako bitan za razvoj dobrih i pravilnih navika – podrška će pružiti neophodnu potporu kako bi razvoj bio pravilan.

 

Podrška za vrat odgovara osobama od 6 – 50 godina starosti i postoji u 2 veličine: S i L. Veličina S je napravljena za decu, dok veličina L odgovara odraslima.

 

Pomozite svojim najdražima da razviju dobre navike i naručite im podršku za vrat klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po ceni od 5.000 rsd.

 

* Dostava je besplatna.

 

makonda-tracker