Otkrila tajnu

Gabrijela Epstejn iz Australije: Ona postavlja uslove, i ona zarađuje na hiljade dolara, a evo i kako! (FOTO)

0
Mlada manekenka Gabrijela Epstejn iz Australije je jedna od "insta-poznatih" ličnosti. Jednom prilikom otkrila je na koji način zarađuje, ali i koliko, kada izađe na tren iz sveta modelinga... Mnogi su joj pozavideli.
foto: Instagram
foto: Instagram

Gabrijela Epstejn zarađuje na hiljade dolara tako što samo objavi svoj selfi na Instagramu. Reč je o tome što 21-godišnja Gabi ima milion i po pratilaca na ovoj društvenoj mreži, a svaka njena fotografija ima bar 50 hiljada lajkova, piše Stil. Zbog ogromne popularnosti na trenutno najuticajnijoj društvenoj mreži, i velike i male kompanije se otimaju oko nje kako bi je angažovali za reklamu.

 

Sve što treba da uradi jeste da spomene određeni proizvod uz svoju fotografiju, kaže da ga koristi ili se fotografiše sa njim u ruci, i na taj način ga reklamira.

Više zaradim od jednog selfija nego kada radim nekoliko dana klasičan posao modela", otkrila je lepa Gabi.

Ona je mašina za pravljenje novca: Evo kako je Kim za 60 minuta zaradila 700 hiljada dolara (FOTO)

 

Ona trenutno preko Instagrama reklamira nakit, pića, odeću i kozmetičke proizode, a sve to na jedan suptilan način. Gabrijela je jedna od "insta-poznatih" ličnosti koji su dobili ponudu da reklamiraju proizvode u trenutku kada su stekli 100 hiljada pratilaca.

Kompanije plaćaju stotine dolara za jednu jedinu fotografiju koja reklamira njihov proizvod, a na hiljade kada je u pitanju kampanja koja uključuje objavljivanje fotografija tokom ugovorenog perioda.

 

Gabrijela ističe da ona postavlja uslove i reklamira samo proizvode koje inače koristi i koji joj se dopadaju.

makonda-tracker