korisno

Napravio je milijardu dolara zato što je promenio par ključnih stvari u svom životu: Saveti preduzetnika Toma Bilija za bolju karijeru

0

Kako kaže, većinu svog ranijeg života proveo je u krevetu smišljajući izgovore zašto da iz njega ne izađe ceo dan.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Tom Bilju je uspešan preduzetnik čiji su snimci na Jutjubu mnogima inspiracija i motivacija, a pregledalo ih je preko 162 miliona ljudi. Njegova kompanija Quest Nutrition procenjena je na preko milijardu dolara, kako piše Success.

 

Kako kaže, većinu svog ranijeg života proveo je u krevetu smišljajući izgovore zašto da iz njega ne izađe ceo dan. Ove jutarnje rutine pomogle su mu da sredi svoj život i živi san.


Mnogi nisu spremni da OVAJ korak: Evo kako je 400 najbogatijih ljudi na svetu zaradilo svoj NOVAC (FOTO)

 

Spavanje

 

Njegova jutarnja rutina zapravo počinje veče ranije. Kako kaže, skoro čitavu deceniju ne koristi alarm, a ključ je samo u dobroj organizaciji vremena i u tome da imate dovoljno sna. Kognicija se na taj način razvija i performanse će biti bolje u toku dana. Dakle, najbitnija stvar je da se prema snu ophodite kao prema najvažnijoj obavezi za taj dan.

 

Vežbanje tela

 

Tom u jutarnjem treningu pronalazi aktivaciju za ceo dan. Iako kaže da nije od onih muškaraca koji obožavaju da idu u teretanu, trenira pet puta nedeljno. Srećom, on ima teretanu u svojoj kući tako da čim ustane iz kreveta u njoj provede 10-ak minuta. Ono što je ovde najvažnije jeste razvijanje discipline koja je krucijalna za uspeh. Izdržljivot i istrajnost takođe idu u ovaj koš, a samo oni koji čeliče svoju volju uspevaju.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker