astro

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 26. maja do 2. juna

0

Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 26. maja do 2. juna

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

Ljubav: U emotivne odnose uplićete prijatelje i ostale članove familije, što će stvoriti još veći problem od postojećeg. Partner je s razlogom ljut i razočaran vašim postupcima. Grešku ne možete ispraviti, ali ne morate da je ponovite.

Posao: Mnogobrojni kontakti u toku nedelje vode ka realizaciji posla u kome se nalazite. Realizovaćete sve onako kako ste zamislili i na način koji je netipičan za vas. Aspekti su vam naklonjeni i vi to umete da iskoristite. Veliki uspeh je osiguran.

Zdravlje: Problemi sa zubima.

 

 

BIK

Ljubav: Ljubavna veza u kojoj se nalazite drugačija je od očekivanog. Ishod odnosa za koji ste očekivali da će imati samo jednu dimenziju, ima višestruki značaj za vas. Prevideli ste okolnosti u kojima se oboje nalazite i zato ste pogrešno zaključili.

Posao: Napravili ste greške u poslu zbog neodgovornosti i sada zbog toga ispaštate. Nehajno se odnosite prema obavezama i to morate da promenite. Rasprava koju nameravate da inicirate na radnom mestu može samo da vam šteti

Zdravlje: Melanholija.

 

Ako ste rođeni na ovaj dan: U 18, 26 i 33. godini života dogodiće se nešto što će vas šokirati

 

BLIZANCI

Ljubav: Pred vama je idealan period za započinjanje veze. Otvoreni ste prema suprotnom polu više nego inače. Komunicirate opušteno, a šarmirate vešto. Više osoba pokazuje interesovanje za vas i to vam imponuje.

Posao: Aspekti Merkura podižu poslovni aspekt na viši novo. Menjate odnos prema autoritetima i veoma brzo napredujete na radnom mestu. Brzi ste I odgovorni, zato iskoristite ovaj sjajan period do krajnjih mogućnosti.

Zdravlje: Glavobolja.

 

RAK

Ljubav: Tek onda kada osvojite partnera pokazujete da ste sebični, samoživi i skloni manipulacijama. Umete da budete veoma nepristupačni u razgovoru ili da se ponašate kako vam se ćefne, bez obzira na voljenu osobu.

Posao: Tajne susrete na poslu koristite da saznate informacije od značaja za budući period. Nepovoljne vesti veoma su zabrinjavajuće, ali ponašaćete se kao da ništa ne znate. Uspećete da sačuvate svoje mesto od nadolazećih neprijatnosti.

Zdravlje: Neophodno je da pregledate želudac.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker