Astro

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 19. do 26. maja

0

Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 19. do 26. maja

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Ljubav: Neopravdano ste sumnjali u partnerova osećanja. Tek sada vidite da razloga nije bilo. Provereno je da vas partner voli istim intenzitetom kao ranije. Slobodno se opustite i prepustite lepim događajima koji tek predstoje.

Posao: Potpuno ste usredsređeni na poslovna dešavanja. Od vašeg ponašanja zavisi hoćete li dobiti ono što želite. Merkur vam je naklonjen i nema razloga za brigu. Strpljivo sačekajte kraj nedelje i uspeh koji željno iščekujete neće izostati.

Zdravlje : Problemi sa disanjem.

 

 

BIK

Ljubav: Dobijate komplimente sa više strana i moglo bi se desiti da dve osobe budu zainteresovane za vaše srce. Osoba s kojom se divno slažete više vam odgovara. Napravite izbor tako što ćete poslušati srce i nećete pogrešiti.

Posao: Pozicija Marsa uslovljava zgusnut poslovni raspored. Obaveze su vam duplirane i radite više nego ikada. Ipak, u poslednji čas uspevate sve da stignete. Odnos sa nadređenima posebno je naglašen i povoljan. Iskoristite naklonost zvezda u tom smislu.

Zdravlje: Hrana vam je porok.

 

Nisu ni za vezu, a kamoli za brak: Ova 3 horoskopska znaka su neosvojiva (FOTO)
 

BLIZANCI

Ljubav: Osećate uzbuđenje i strast kao nikada do sada. Imate želju da se tome što pre prepustite, ali partner taktizira. Sačekajte pravo vreme i doživećete nezaboravne trenutke. Ne obraćajte pažnju na sitnice.

Posao: Možete očekivati probleme sa dokumentacijom jer ste površni i nedovoljno koncentrisani na ono što radite. Usredsredite se na jedan posao kako biste izbegli nepotrebne greške.

 

Zdravlje . Smetnje sa probavom

 

 

RAK

Ljubav: Sitne laži i omaške u govoru pokazuju da partner nešto krije od vas. Vaše insistiranje da saznate o čemu je reč, neće dovesti do očekivanog rezultata. Ima indicija da je u pitanju neki flert sa strane. Proverite.

 

Posao: Ponašate se nepromišljeno kada je reč o poslu. Ispaštaćete zbog svoje greške i nećete dobiti očekivano povećanje zarade ili neku vrstu benefita. Kontrolišite svoju impulsivnost i pazite šta pričate pred drugima

Zdravlje: Pad imuniteta.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker