astro

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 14. do 21. aprila

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 14. do 21. aprila
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

Ljubav: Imate utisak da partner nešto krije od vas. Nejasno je šta se dešava kada ste zajedno jer nema više zadovoljstva i radosti kao ranije. Lepši dani dolaze onda kada planeta ljubavi bude u boljem aspektu.

Posao: Radite sa pola snage i samo čekate kraj radnog vremena. Sve obaveze sada su vam preteške i dosadne. Očekujete razumevanje vašeg poslovnog okruženja koje zna vaše kvalitete. Zdravlje: Otiđite kod zubara.

 

BIK

Ljubav: Vaši planovi i ciljevi u ovom periodu ne mogu da se se ostvare. Iako ste sa partnerom u nekoj vrsti veze, ipak niste zajedno. Prihvatite postojeće okolnosti i nemojte druge da obaveštavate o svojim namerama.

Posao: Više uživate nego ranije, ali mnogo sporije radite. Opomena sleduje samo zato što ponekad deluje da ste krajnje opušteni. Spajanje posla i zadovoljstva početkom nedelje donosi vam neočekivanu zaradu.

Zdravlje: Depresija kao posledica prevelikog stresa.

 

Ljubav u doba kvadrata Venere i Saturna: Da li sami sebi birate nesreću?
 

BLIZANCI

Ljubav: Potpuno ste nezainteresovani za komunikaciju sa partnerom. Ne slušate šta vam govori, a nemate ni želju da razgovorom bilo šta postignete. Prećutno oboje pristajete na trenutne okolnosti.

Posao: Uvideli ste nepravilnosti u radu kolega i nameravate da im javno saopštite propust koji je učinjen. Ali, bilo bi bolje da im to kažete bez prisustva drugih. Budite oprezni u javnoj komunikaciji, jer postoje i tajni odnosi koji mogu biti narušeni.

Zdravlje: Negativna energija drugih osoba utiče na vašu psihu.

 

RAK

Ljubav: Potrebno vam je više nežnosti od partnera. Naglašena želja za dodirom i opuštanjem udvoje, posledica je prethodnog zahlađenja. Izaberite lepa mesta za izlaske i znacima pažnje pokažite emocije koje gajite prema voljenoj osobi.

Posao: Na poslu u svemu vidite šansu za napredak. Očekujete povećanje zarade kao posledicu većeg angažovanja. Dobićete jedno obećanje od nadređenih koje se lako može realizovati i obezbediti veći finansijski priliv.

Zdravlje: Stres utiče na opšte stanje organizma.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker