Astro

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 17. do 24. februara

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 17. do 24. februara
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

Ljubav: Odlični aspekti Venere i Marsa donose strasne trenutke u vaš emotivni život. Partner želi da vas fascinira, a vama je stalo da ga trajno osvojite. Ne zna se ko koga više voli i pokazuje ljubav. Vernost je obostrana, a zaljubljenost očigledna.

Posao: Entuzijazam koji pokazujete naprosto je zarazan. Raspoloženi ste i radite s lakoćom. Iznenadne novine u radnom okruženju prihvatate bez problema. Stižu povoljne vesti za one koji čekaju napredak na poslu.

Zdravlje: Sinusi vam prave probleme.

 

 

BIK

 

Ljubav: Nezadovoljni ste partnerovim ponašanjem. Pokušavate da date sve od sebe, ali ne uviđate zašto se trudite. Ponašate se kao da je sve u redu, ali jasno je da nešto nije kako treba u vašoj vezi. Predložite blago razdvajanje.

Posao: Iako ne želite da radite, posao ne može da čeka. Ne odgovara vam što ste preuzeli veliku odgovornost. Pred vama je naporna nedelja, ali imate snage da razuverite sve one koji su pokazali sumnju u vaše kvalitete.

Zdravlje: Posetite zubara.

 

Vešti u zavođenju, romantični, sitničavi ili nepouzdani: Otkrivamo vam šta možete da očekujete od svakog horoskopskog znaka (FOTO)

 

BLIZANCI

 

Ljubav: Slobodni pripadnici ovog znaka imaju ponudu za ljubav preko društvenih mreža. Na nekoliko mesta već se uveliko interesuju za vas. Upustićete se u neobaveznu avanturu koja će se neslavno završiti.

Posao: Potrebna je veća koncentrisanost i sabranost u domenu posla. Čini se da stvari ne možete da držite pod kontrolom i da ništa ne zavisi od vašeg angažovanja. Puštate da događaji idu svojim tokom, što je najbolje rešenje.

Zdravlje: Moguća povreda u kući.

 

 

RAK

 

Ljubav: Previše očekivanja od partnera pokazaće se kao pogrešno. Ne treba se ljutiti, jer je ipak slabiji u svakom smislu. Imajte razumevanja za voljenu osobu i slabosti koje pokazuje.

Posao: Očigledne su fizičke posledice nepovoljnih uslova na poslu. Loše se osećate zbog toga i razmišljate o promeni. Prilike za to postoje, ali ne u ovom trenutku. Pregovarajte i uradite sve što morate kako biste promenili radno mesto.

Zdravlje: Oprezno sa oštrim predmetima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker