Astro

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 27. januara do 3. februara

1
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 27. januara do 3. februara
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

Ljubav: Na ljubavnom planu baš ste se opustili, jer ste u potpunosti zadovoljni. Svi aspekti emotivnog života baš su onakvi kakve ste priželjkivali, tako da imate sve preduslove za sreću. Pokazaćete partneru najlepše delove svoje duše i zauzvrat dobiti ljubav.

Posao: Počeli ste da sumnjate u sopstvene kvalitete i znanje, samo zato što ste u dva navrata doživeli neuspeh. Opterećeni ste i stalno razmišljate da vam se greška ne ponovi. Možete da se opuste jer se krajem nedelje vraćate u standardnu poslovnu formu.

Zdravlje: Bolovi u ramenom pojasu.

 

BIK

Ljubav: Na pomolu je velika avantura koja može značajno uticati na vaše samopouzdanje. Toliko ćete uživati s novim partnerom da ćete biti srećniji nego ikada. Prepustite se vođstvu voljene osobe i ne insistirajte na idealnoj ljubavi.

Posao: Koncentrišite se na to da svakodnevno ispunjavate zadate ciljeve. Ne prolongirajte poslove i ne odlažite ono što morate da uradite. Povremeno pokazujete da ste lenji, nemotivisani i indolentni. Novac koji treba da pristigne sigurno će kasniti, ali ne očajavajte.

Zdravlje: Konzumirajte tople napitke.


Vodolija vlada do 19. februara, ali samo JEDNOM horoskopskom znaku donosi najlepše iznenađenje!
 

BLIZANCI

Ljubav: Energična osoba koju ste nedavno upoznala mogla bi da vas pozove i zakaže susret. Poziv treba prihvatiti jer je komunikacija između vas fascinantna. Mada, aspekti Venere su takvi da je strast i uzbuđenje kratkog daha.

Posao: Precenjujete značaj sopstvene verziranosti za posao i zato grešite. Pozicija Neptuna donosi poteškoće u timskom radu, pa se zato preporučuje oprez. Oslonite se na pomoć saradnika i pažljivije obavljajte posao, posebno ukoliko je reč o starijim osobama.

Zdravlje: Mogući problemi sa ušima.

 

RAK

Ljubav: Nikakva značajnija dešavanja ne mogu da se očekuju ove nedelje. Sve je mirno kada je reč o emotivnim dešavanjima. Samo slobodni pripadnici ovog znaka traže nešto što se ne može naći. Odustanite od idealizacije u ljubavi.

Posao: Imate želju da postignete neku vrstu ugleda ili prestiža na poslu, zato se toliko i trudite. Potrebno vam je da se istaknete jer ste saznali da ste kritikovani u užem krugu kolega. Dokazaćete svima da ste bolji nego što se o vama govori. Samo napred!

Zdravlje: Loše spavate i sanjate neprijatne snove.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker