Astro

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 2. do 9. decembra

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 2. do 9. decembra
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Ljubav. Konačno možete da se opustite udvoje. Partner čini sve što je u njegovim mogućnostima i ništa mu nije teško. Očekuju vas lepi trenuci. Venerini aspekti donose poklon koji će vas oduševiti.

Posao. Ostavljate utisak energične i sposobne osobe na poslovnim sastancima. Nastavite istim pravcem i rezultati neće izostati. Proverite sva dokumenta koja potpisujete.

Zdravlje: Variranje krvnog pritiska

 

BIK

 

Ljubav: U ovom periodu zanosite se potencijalnim partnerima od kojih ništa ne može da se očekuje. Fantazirate i romantično ste raspoloženi, ali nikakva konkretna dešavanja nisu na vidiku. Nažalost, ova nedelja nije vam naklonjena u ljubavnom smislu.

Posao: Svakodnevno ostvarujete veoma uspešne poslovne rezultate i zbog toga ste vrlo zadovoljni. Ukoliko dobijete ponudu za neku vrstu dodatnog obrazovanja, trebalo bi da je bez razmišljanja prihvatite. Trošite više nego što zarađujete.

Zdravlje: Višak kilograma.

 

Zvezde otkrivaju: Ovih 5 znakova imaće nezaboravan decembar!
 

BLIZANCI

 

Ljubav: Slušate tračeve o partneru koji nemaju smisla. Ne obraćajte pažnju na neistinite priče. Otvoreno porazgovarajte sa voljenom osobom i uverite se šta je od svega toga tačno. Posle će sve biti mnogo lakše.

Posao: Promišljeno i stabilno držite se svog stila rada. Pozitivne rezultate može očekivati u kontaktu sa strancima i većim poslovima. Pretpostavke o napredovanju sada se obistinjuju, ali finansije ostaju na istom nivou.

Zdravlje: Virusna infekcija.

 

RAK

 

Ljubav: Emotivni život zavisi od ljubavi, topline i podrške voljene osobe. Ulazite u divan period i sada se osećate onako kako ste to oduvek želeli. Porodica, posebno ženski članovi, doneće vam sreću i radost. Opustite se i uživajte.

Posao: Poslovna ambicija trenutno vam je u padu jer vam radne obaveze više nisu prioritet. Bićete prijatno iznenađeni nekom vrstom stimulacije koju ćete dobiti od nadređenih. Sve će se preokrenuti nabolje tokom naredna dva dana.

Zdravlje: Zaboravite na gazirane sokove.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker