Astro

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 25. novembra do 2. decembra

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 25. novembra do 2. decembra
foto: Profimedia

LAV

 

Ljubav: Mislite na osobu koju ste odavno upoznali. Ponovni susret probudio je emocije koje vam prijaju i sada razmišljate šta da radite. Ukoliko budete previše kalkulisali, sigurno ćete propustiti šansu. Lavovi su stvoreni za akciju, tako se i ponašajte.

Posao: Propustili ste da proverite poslovnu informaciju i sada vam se to obilo o glavu. Olako ste ušli u čitavu priču i sada trpite posledice. Verovali ste pogrešnoj osobi i napravili grešku koja se, nažalost, ne može ispraviti.

Zdravlje: Lumbalni deo leđa trpi veliko opterećenje.

 

DEVICA

 

Ljubav: Stabilnost je odlika vaše veze. Poverenje i sigurnost koje osećate, na zavidnom su nivou. Možete da odahnete jer vas čeka lep period. Slobodni pripadnici ovog znaka dobiće dugoočekivanu priliku da upoznaju ozbiljniju osobu za vezu.

Posao: Vešto se distancirate od klanova koji postoje na radnom mestu. Ali, to ne znači da ćete u narednom periodu izbeći nepovoljne vesti i odluke. Priklonićete se boljima od sebe.

Zdravlje: Prehlada je sasvim moguća u ovom periodu.

 

Da li ćete se obogatiti ili ćete morati da štedite sledeće godine? Horoskop finansija za 2017 godinu (FOTO)

 

VAGA

 

Ljubav: Očekujete od partnera ono što vam je u ovom trenutku potrebno, a to su sigurnost, ozbiljnost i lojalnost u vezi. Voljena osoba to dokazuje i pokazuje, ali vama kao da je to malo. Stalno ste gladni ljubavi i dokazivanja da je drugima stalo do vas. Smanjite očekivanja na emotivnom planu.

Posao: Predlog koji ste dobili, ne odgovara vašem poslovnom razmišljanju. Ponuda da promenite sektor ili radno mesto, nisu povoljni za vas. Najbolje bi bilo da zadržite poziciju na kojoj ste sada. Saturn ukazuje na to da je mirovanje najbolja opcija.

Zdravlje: Problemi sa disanjem.

 

ŠKORPIJA

 

Ljubav: Obuzeti ste odnosom sa partnerom i ne obraćate pažnju ni na šta drugo. Pogledajte malo oko sebe, a ne samo u voljenu osobu. Preopterećeni ste emocijama, što i sami uviđate.

Posao: Novac koji očekujete malo kasni, ali ipak stiže. Dodatni posao od velikog vam je finansijskog značaja. Izostanak sa radnog mesta i nedovoljna angažovanost za sada ostaju neprimećeni.

Zdravlje: Posetite urologa.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker