Astro

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 11. do 18. novembra

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 11. do 18. novembra
foto: Shutterstock

LAV

 

Ljubav: Ne znate kako da postupite u društvu nove osobe koja vam se dopada. Deluje nezainteresovano, ali imate utisak da joj se sviđate. Nametnite se svojim stavom i zanimljivim predlogom da sledeći susret bude u boljem okruženju. Odgovor će biti pozitivan.

Posao: Ponuda koju ste dobili na poslu predstavlja priliku za napredovanje, ali i šansu da upadnete u veliki problem koji se ne može lako rešiti. Odustanite od onoga što vam trenutno nude jer time više dobijate nego ukoliko sve to odbijete.

Zdravlje: Solidno.

 

DEVICA

 

Ljubav: Posvećeni ste sebi više nego drugima. Više vam odgovara da budete sami nego u emotivnoj vezi. Ipak, faza u kojoj se nalazite iznenada će se promeniti kada se javi jedna osoba iz prošlosti. Na vama je da odlučite u kom pravcu želite da se razvija vaš ljubavni život.

Posao: Promenljiva situacija na poslu i prevelika tenzija, nikako vam ne prijaju. Napeti ste i nervozni zbog vesti kojima ste svakodnevno bombardovani. Novi odnosi u radnom okruženju menjaju se sa promenom zarade koja je najavljena.

Zdravlje: Variranje pritiska.

 

Tranzitni Mars u znaku Vodolije: Spremite se za period krupnih promena, dramatičnih susreta i RASTANAKA!
 

VAGA

 

Ljubav: Popustljivi ste prema partneru, a on zna da zloupotrebi vaše ponašanje. Preteraće u dva navrata, što vi nimalo nećete tolerisati. Incident je verovatan, a mogući rasplet svakako će biti buran. Suzdržite se za svoje dobro.

Posao: Prilika za grešku javiće se početkom nedelje, samo zbog vaše površnosti. Kašnjenje na posao je učestalo, baš kao i nesporazumi. Savetujem vam da budete što strpljiviji i odgovorniji. Na svu sreću, loš period uskoro prolazi.

Zdravlje: Emotivna osetljivost.

 

ŠKORPIJA

 

Ljubav: Nepogrešivo osećate kada treba da pokažete ljubomoru. Imate sve razloge da se tako ponašate. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu da upoznaju novu osobu, znatno mlađu od sebe. Flertovanje će biti momentalno i razvijaće se u pravcu koji vam najviše odgovara.

Posao: Previše radite i spremni ste da date sve od sebe kako biste postigli cilj. Drugi saradnici ne vole da izgaraju na poslu kao vi, ali zato je uspeh rezervisan samo za vas. Potpuno zadovoljstvo očekuje vas krajem radnog dana.

Zdravlje: Osetljivost lumbalnog dela.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker