Nedeljni horoskop

Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 7. do 14. oktobra

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 7. do 14. oktobra
foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

OVAN

Ljubav: Predivan period za partnerstvo, kome ste u ovom periodu izuzetno posvećeni. Svu radost vidite u odnosu sa partnerom i ništa vam drugo nije važno. Poklon koji ćete ove nedelje dobiti, trajno će vas usrećiti.

Posao: Koncentrisani ste na posao i pažljivo radite sve što se od vas očekuje. Mirno i opušteno obavljate poslove vezane za druge, ali i sve ono što je vaš lični radni zadatak. Rani jutarnji časovi nepovoljno su aspektovani.

Zdravlje: Pojačan apetit.

 

 

BIK

Ljubav: Neko vas je odavno zainteresovao, ali niste imali hrabrosti da to priznate sebi. Zauzetim Bikovima partneri će se vraćati na događaje iz prošlosti ili ići na mesta koja ste nekada obilazili. Lepa atmosfera doprinosi uživanju.

Posao: Imate snagu da izdržite napornu poslovnu nedelju, ali i strpljenja da rešite sitne probleme koji se svakodnevno pojavljuju. Odmereno, mirno i stabilno radite s velikim uspehom. Nastavite i dalje tako.

Zdravlje: Problemi sa grlom.

 

Jesenji horoskop: Dva pomračenja napravila su zanimljiv obrt... Da li ste spremni?
 

BLIZANCI

Ljubav: Najlepši trenuci udvoje donose više od očekivanog. Pozicije u polju ljubavi idu vam u prilog ukoliko tražite novog partnera. Ne zaboravite da privlačite onako kako zračite. Neodoljivi ste i veoma zavodljivi.

Posao: Posebno dobra nedelja za dogovore, ugovore i pregovore svake vrste. Uspeh u poslu potpuno je očekivan zahvaljujući uticaju Jupitera, ali materijalna situacija i dalje je ista. Smanjite izdatke, naročito ako trošite na druge.

Zdravlje: Preporučuje se oprez u kretanju.

 

 

RAK

Ljubav: Tvrdoglavo insistirate na svom ponašanju iako znate da niste u pravu. Ne odstupate od svojih načela i zahteva. Partner prećutno prihvata vaše ponašanje, ali zna da je sve ono što trenutno radite potpuno nepotrebno.

Posao: Ne radi vam se jer imate potrebu da ostanete kod kuće. Bezvoljno i sa pola snage odlazite na posao. Očekujete da se desi nešto što će vas motivisati, ali ništa od toga. Dobićete pomoć kolege u rešavanju problematične situacije.

Zdravlje: Pad imuniteta.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker