Nedeljni horoskop

Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 8. do 15. jula

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 8. do 15. jula
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovan

Ljubav: Osećate se ušuškano u partnerovom zagrljaju i ne želite to da menjate ni na tren. Raduju vas porodična dešavanja i moguće su lepe vesti o prinovi.

Posao: Očigledno je da morate nešto da menjate u poslovnom segmentu. Bićete prinuđeni na timski rad sa osobom s kojom možete da postignete dobar rezultat.

Zdravlje: Preopterećena su vam ramena.

 

 

Bik

Ljubav: Prijatno vam je u poznatom okruženju, a imaćete priliku da upoznate nekog veoma zanimljivog u neposrednoj okolini. Venera ukazuje na to da će ta osoba biti draga i blaga, kao stvorena za vas.

Posao: Ako volite ono što radite, ništa vam neće biti teško ove nedelje. Ispravićete neku grešku koju niko nije primetio. Moguće je kraće odsustvo s posla ili čak i izostanak.

Zdravlje: Moguća je depresija.

 

 

Blizanci

Ljubav: Kada imate novca i ljubavi, smatrate da je sve kako treba u životu. Stabilni ste na oba polja, tako da nema mesta brizi. Razgovori o porodičnim problemima biće rešeni u vašu korist.

Posao: Ove nedelje prihodi vam nadmašuju rashode i zato ste malo mirniji. Zasluge na poslu vide se i na polju finansija i tako će biti još neko vreme. Ukazaće vam se prilika za napredovanje.

Zdravlje: Kolena su vam slaba tačka.

 

 

Rak

Ljubav: Odmor i uživanje u društvu onih koje volite čini vas srećnim. Porodica i ljubav zajedno su vaša najveća sreća. Kada je već tako – uživajte i slavite.

Posao: Iznenađenja na poslu koja ćete sigurno doživeti prete da vam promene letnje planove. Dobićete ponudu koja se ne odbija jer spaja i novac i zadovoljstvo. Prvo prihvatite poslovnu ponudu, pa tek onda idite na odmor.

Zdravlje: Variranje krvnog pritiska.

 

Ona je žena koja živi punim plućima: Muškarci lude za njima, ali ih se i plaše...
 

Lav

Ljubav: Pozicija Venere ukazuje na prisustvo tajne ljubavi i simpatije. Mogućnosti za odnos postoje, ali ne na duge staze. Moglo bi se saznati na šta ste sve spremni. Pripazite.

Posao: Pozicija Merkura naglašava potrebu za odmorom, a ne za radom. Ako ipak morate na posao, angažovaćete se s pola snage pošto više od toga ne možete.

Zdravlje: Koristite manje soli u ishrani.

 

 

Devica

Ljubav: Planiranje s partnerom čini vas srećnim i daje šansu za veću bliskost. Zajedničkim snagama možete sve da postignete, čak i ono što ste mislili da je nemoguće. Kontrolišite ljubomoru.

Posao: Umor u svakodnevnom poslu više ne možete da sakrijete. Otaljavate obaveze i radite preko volje. Merkur vam je naklonjen samo u timskim poslovima. Izdržite još samo malo.

Zdravlje: Ne prijaju vam vremenske prilike.

 

 

 

Vaga

Ljubav: Ponovo imate problem s partnerom. Ne razumete se i nikako da se uskladite u željama i potrebama. Polako gubite volju i strpljenje. Samo taktično.

Posao: Veoma interesantna dešavanja na poslu baš vam prijaju. Izuzetno prijatne osobe s kojima stupate u kontakt mogu biti zanimljive i u privatnom životu. Poslušajte svoju intuiciju.

Zdravlje: Otežano gutanje.

 

Škorpija

Ljubav: U ovom periodu bićete romantični jer gajite nežna osećanja prema partneru. Opušteni se i dobro se osećate isključivo u prisustvu voljene osobe. Možete očekivati lepe vesti i dva poklona.
Posao: Nedostaje vam radni elan i motivacija u poslu. Nedovoljno se posvećeni radnim obavezama i to ne možete da sakrijete. Na stresne situacije ne reagujete odgovarajuće.
Zdravlje: Problemi s donjim delom leđa.

 

 

Strelac

Ljubav: Ne znate kako da reagujete na partnerovo ponašanje. Ima naznaka i da mu je stalo do vas, ali i da je nezainteresovan. Ništa vam nije jasno. Uskoro očekujte razjašnjenje.
Posao: Mislite da možete da radite onako kako ste isplanirali, ali to jednostavno nije moguće. Zaboravite na planove koje ste imali. Uradićete samo ono što je moguće, a to nije mnogo.
Zdravlje: Bolovi u listovima.

 

Početak promena: Iznenadićete se onime što vam donosi mlad Mesec u Raku!

 

Jarac

Ljubav: Prija vam nežnost koju partner pokazuje, a i vi ste posvećeni njemu, što najbolje dokazuje kvalitet vašeg odnosa. Nastavite tako i veza koju gradite potrajaće dugo.

Posao: Sumnjičavi ste prema novim osobama u poslovnom okruženju. Nažalost, pokazaće se da ste u pravu. U ovom periodu savetuje vam se izuzetno veliki oprez.

Zdravlje: Preporučuje se pregled stomaka.

 

 

Vodolija

Ljubav: Kad ste u vezi, očekujete više od povremenih kratkotrajnih romantičnih trenutaka. Neobično vam je u društvu osobe koja se nije izjasnila šta želi od vas, a neizvesnost vas podstiče na maštanje.

Posao: Počinje sigurno najvažnija letnja nedelja u poslovnom smislu. Iskoristite je i istaknite se među kolegama. Uspećete da se predstavite u pravom svetlu.

Zdravlje: Pazite se nesvestica.

 

 

Ribe

Ljubav: Ne opuštajte se u ovom periodu, pratite svoju intuiciju i nemojte dozvoliti da vas neko ubedi da uradite ono što ne želite. Ljubav je izvesna onima koji slušaju isključivo sebe.

Posao: Previdi ili manje nesuglasice iz prethodnog perioda ove nedelje mogli bi da se vrate kao bumerang. Ipak, vi znate kada da se povučete, a ovo je svakako vreme za defanzivu.

Zdravlje: Više se odmarajte.

makonda-tracker