ASTROLOGIJA

Novčani horoskop od 28. oktobra do 3. novembra: Bikovima će pohlepa naneti štetu, a kome će novčanik pucati od para?

0

Finansijski uspeh osobe zavisi od mnogih faktora, uključujući i raspoloženje zvezda

NOVČANI HOROSKOP ZA OD 28. OKTOBRA DO 4. NOVEMBRA
NOVČANI HOROSKOP ZA OD 28. OKTOBRA DO 4. NOVEMBRA foto: Evgeny Atamanenko/Shutterstock

Lav


Lavovi će biti dobro finansijski, ali ponekad će usput sresti toksične ljude koji će želeti da im stave žbicu u točkove ili jednostavno pokvare njihovo raspoloženje. Ovo će potkopati energiju Lavova, ali ako ste nezavisni, sve će ostati na svom mestu. Lavovi mogu biti sanjivi - to će pomoći u vizualizaciji želja i privlačenju finansijskog uspeha. Astrolozi smatraju da za ove ljude dolazi vreme povoljnih finansijskih promena.

 

Devica


Device definitivno ne bi trebalo da uskaču u to. Početkom nedelje trebalo bi da radite svoje uobičajene stvari. Od utorka sve će početi da se menja na bolje, i to brzo. Bićete u mogućnosti da se u potpunosti angažujete na poslu. Najsrećniji će biti predstavnici kreativnih profesija: pisci, muzičari, dizajneri. Da biste što brže realizovali svoje planove, morate manje da se odmarate i više radite.

Vage


Vage se često smatraju jednim od znakova zodijaka koji nemaju sreće sa novcem. Ove nedelje će sve biti obrnuto: imaće sreće u trgovanju i kupovini. Astrolozi savetuju da imate vremena za sve najvažnije kupovine sada, dok je Merkur jak. Astrolozi takođe savetuju da ne razmišljate o željama. Vreme je da prestanemo da živimo u svetu iluzija. Uspeh čeka svakog ko žudi za promenom, ali ne treba sedeti i čekati da te promene dođu.

 

Škorpija


Prema astrolozima, Škorpije će ove nedelje moći da shvate šta zaista žele od života. Ovo je veoma važno za one koji traže posao, žele da otvore novi posao ili pronađu novi hobi. Ova nedelja će biti vreme uvida. Možete pokušati da bacite mamac tako što ćete započeti pregovore ili pokušati da delujete agresivnije, pokušavajući da silom uzmete ono što je vaše. Škorpije će uspeti jer su zvezde i planete na njihovoj strani. Glavna stvar je da ne zaboravite na odmor.

 

Nastavak na sledećoj strani... 

 

makonda-tracker