zvezdo, zvezdice, šta si nam spremila?

Nedeljni horoskop od 16. do 22. januara 2023: Blizanci "zakopajte ratne sekire", Rakovi spremite se za iznenađenje

0

Polovina januara je za nama, a sada su sve oči uprte u zvezde i njihovu astroprognozu u narednu nedelju 

Lavovi da se fokusiraju na posao
Lavovi da se fokusiraju na posaofoto: PPC Photography Cologne/Shutterstock

Lav

 

Nedeljni horoskop od 16. do 22. januara 2023. godine savetuje Lavovima da se fokusiraju na posao i komunikaciju. Pokušajte da ne preuzimate previše obaveza i zadataka, delegirajte! Kupite neku lepu sitnicu za kuću - ne samo da će vas oraspoložiti, već će u vama i probuditi kreativnu energiju.

 

Devica

 

Razmislite u šta verujete, šta vam je važno? To mogu biti ideje, stavovi koji su vam bliski. Da li vas vode u životu ili vam nedostaje volja da se izborite za ono što vam je važno? Ovakva filozofska razmišljanja će vam pomoći da promeniteperspektivu i poboljšate finansije.

 

Vaga

 

Nemojte previše da primate k srcu negativne događaje ove nedelje. Suočićete se sa licemerjem ljudi koji vas okružuju, na vama je da se izdignete iz situacije. Posmatrajte sve kao igru. Mudrost je znati kada treba da se ćuti, a kada je trenutak da dignete glas.

 

Škorpija

 

Ovo je magična nedelja za Škorpije. Svuda oko vas su znaci, univerzum vam šalje pozitivnu energiju i savetuje da sledite svoje srce. Pazite - ako često vidite iste brojeve na satu, to je jasan signal da zvezde paze na vas i pripremaju vas za radosne događaje.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker