astro kaže

Nedeljni NOVČANI horoskop od 5. do 12. septembra: Jedni će dobiti veću platu, a Strelčevi treba da pripaze na dugove

1

Pripremite se za uzbudljivu nedelju koja dolazi za sve horoskopske znakove.

Novac, Pare
foto: Shutterstock/Irina Shatilova

Lav

Astrolozi vam savetuju da prestanete sa kritikama na račun drugih jer negativnom energijom samo privlačite probleme, uključujući i novčane. Ove nedelje obratite posebnu pažnju ako treba da potpišete neki dokument, ugovor, da uzmete kredit… Astrolozi vam savetuju da očistite svoju karmu jer dobra dela privlače više finansijske sreće.

 

Devica

Komunikacija sa nadređenima, kolegama i klijentima može doći do slepe ulice usled vaše nezgodne ćudi ovih dana. Ako ne naučite da kontrolišete emocije, možete izgubiti dosta. Obratite pažnju na signale univerzuma koji ukazuju na to da će vam se život promeniti. Na pragu ste nečeg dobrog.

 

 

Vaga

Nedelja će biti ispunjena stresom i umorom, pa će vam odmor biti neophodan kako se ne biste preforsirali. Postoji opasnost da pravite greške koje će kasnije biti teško ispraviti, a mogu vas mnogo koštati. Finansijska sreća nije nešto na šta možete da se oslonite, tako da nije preporučljivo da rizikujete. Budite pažljivi.

 

Škorpija

Imate slobodu izbora da krenete putem koji će vam pomoći da se ostvarite. Astrolozi vam ne savetuju promenu posla, položaj planeta nije povoljan za to. Svaku odluku koja se odnosi na novac treba dobro da odmerite i sagledate iz više uglova, posebno ako planirate velike investicije.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker