TAJNE BROJEVA

Nedeljna NUMEROLOGIJA: Jedinice, ostavite ljubomoru iza sebe, Šesticama slede dani nemira

0

Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta vas čeka ove nedelje...

foto: Kichigin/Shutterstock
foto: Kichigin/Shutterstock

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

 

Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

 

Ako je vaš bioritamski broj:

 

1

 

Ovih dana kod vas je na snazi avanturistički duh! Pravo je vreme da isplanirate novi projekat, bilo poslovni ili ne. Dobar je period da provedete vreme sa svojom porodicom ili decom ako ih imate. Ostavite ljubomoru iza sebe, a vodite se iskrenošću kao najboljom politikom kad je ljubavni život u pitanju.

 

 

2

 

Budite strpljivi ako se stvari ne odvijaju brzinom kojom biste voleli. Nemojte prebacivati odgovornost i krivicu na druge. Mudrije je da provedete vreme zabavljajući se u tome što radite. Prihvatite poziv da odete nekuda s prijateljima i provedete kvalitetno vreme s njima. Neko sa strane će uočiti sve vaše kvalitete, a posebno šarm i dobar smisao za humor.

 

3

 

Odlično je vreme za novi početak! Fokusirajte se na ono što želite da ostvarite. Izbegavajte previše obaveza i ne morate se truditi da odgovorite svima na sve zahteve. Nađite vremena da uživate u malim stvarima i jednostavnosti. Zbog vašeg temperamenta, mogući su nesporazumi. Ne odbijajte kompromise. Budite malo zahvalniji.

 

4

 

Uradite bilo šta što će vam doneti zabavu, avanturu, uzbuđenje... Pravo je vreme da obnovite neka stara prijateljstva ili napravite planove koji uključuju dosta ljudi. Moći ćete da se odmorite i bićete manje samokritični. Neki novi ljudi u vašem životu vam pružaju inspiraciju koju dugo niste imali. Na poslu stvari neće biti jednostavne, ali zato ćete imati sreće u ljubavi ako sledite svoje srce.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker