TAJNE BROJEVA

NEDELJNA NUMEROLOGIJA: Izračunajte svoj broj i otkrijte šta vas OČEKUJE

0

Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta bi vas čeka ove nedelje...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

NEDELJNI HOROSKOP DO 27. SEPTEMBRA

 

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

 

Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

 

 

Ako je vaš bioritamski broj:

 

1

 

Uživajte u bliskoj vezi koju ste ostvarili s nekim, bilo na ljubavnom, bilo na porodičnom ili prijateljskom nivou. Cenite lepo vreme koje provodite s tom osobom. Ove nedelje ćete imati sukobe, ali izbegavajte da u konfliktu izgovorite bilo šta što vam padne na pamet. Krajem nedelje vas čeka veliko okupljanje. 

 

2

 

Moraćete da odbranite svoje odluke i sistem vrednosti. Ova nedelja donosi dugoočekivanu promenu. Ponekad nekome morate reći "ne" bez kompromisa. Izađite iz uobičajene rutine i pronađite inspiraciju u kreativnim ljudima iz vašeg okruženja.

 

3

 

Morate biti oprezni kada pristupate nepoznatim ljudima. Da biste uspeli, treba da uložite više truda i ozbiljnost. Izbegnite nepotrebnu dramu. Završite projekte koje ste započeli pre nego što usmerite pažnju ka nečemu drugom. Za većinu Trojki sledi obećavajuć novi početak.

 

4

 

Osetićete se slobodno od uobičajenih zabrana. Budite hrabri i verujte u svoja ubeđenja, ne dajte da vas preobrate. Ne žalite za prošlošću, već se okrenite novim izazovima koja traže inovativnost. Ovo je idealno vreme za romantična iznenađenja, verujte svojoj intuiciji kad je ljubav u pitanju.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker