astro prognoze

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za ljubav, posao i zdravlje (do 19. jula)

0

Nedeljni horoskop od 12. do 19. jula 2021. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

Mogući su određeni problemi sa novcem. Zato je vredno pažljivo pratiti sva finansijska i poslovna pitanja kako biste se zaštitili od nepotrebnih gubitaka. U porodičnim odnosima dolazi do napetosti.

 

BIK

Klonite se sumnjivih dogovora. U četvrtak ili petak su verovatni novčani prihodi koji će vam otvoriti nove mogućnosti. Prijaće vam odmor i opuštanje van grada.

 

Pronalazite li se? Ovaj horoskopski znak nikada nećete moći da prebolite do kraja

 

BLIZANCI

Zvezde Blizancima preporučuje da razmisle o mogućnosti sportskih aktivnosti u narednih sedam dana. Mogući su impresivni rezultati na poslu. Premašićete sopstvena očekivanja.

 

RAK

Naredne sedmice je najbolje da se posvetite karijeri. Planirajte porodične aktivnosti, putovanja i preuređenje kuće. Svaki plan sada može biti uspešan.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

Zvezde vam poručuju da u narednim danima ne zanemarujete tuđe savete. Ako vam nešto nije jasno ili ste neodlučni, razgovarajte sa prijateljima. Očekuje vas pomoć bliske osobe koja će vam rasvetliti put.

 

DEVICA

Razmislite o svojim planovima - možda je vreme da napravite neke ustupke na polju ljubavi. Budite velikodušni i pomozite nekome kome je pomoć potrebna. Zvezde su na vašoj strani.

 

 

VAGA

Očekuju vas brojne obaveze u narednih 7 dana,. To može biti povezano sa profesionalnom sferom ili sa rešavanjem nekih problema sa nekretninama, nasledstvom itd. Bolje da ne odlažete postupak. Što pre počnete, brže ćete završiti.

 

ŠKORPIJA

Budite spremni za iznenađenja u narednoj sedmici. Očekuje vas prijatna prekretnica. Imate zacrtan cilj, pa ne dozvolite nikome da vas na tom putu spreči.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

U narednim danima posvetite se domu i porodici. Ovo će vam pomoći da sredite misli i odvojite se od nekih ljudi koji vam ne prijaju. Okolnosti se menjaju na poslu - sve se događa u vašu korist.

 

JARAC

Očekuje vas zanimljiva prepiska u kojoj se mogu pojaviti romantične varnice. Moguće su dobre vesti. Postoji šansa za više pozitivnih sastanaka i kontakata na polju karijere.

 

 

VODOLIJA

Početkom nedelje na poslu ćete imati problema sa dokumentima i papirima, dok drugi deo sedmice donosi stabilne finansije. U ljuabvi ne donosite ishitrene odluke. Slobodnima se mogu vratiti osećanja prema osobi iz prošlosti.

 

RIBE

Privlačite pažnju osobe koja vam se dopada. Pojavićete s epuni šarma i moguće je da će se stavri odvijati baš onako kako ste maštali. Povoljno je vreme za ugovore na poslu, a u finansijama bez većih promena.

makonda-tracker