zvezde kažu

Nedeljni horoskop: Astro prognoza za ljubav, posao i zdravlje (do 11. jula)

0

Nedeljni horoskop od 5. do 11. jula 2021. godine — proverite šta vam zvezde predviđaju

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Lav

 

Ako imate neki nedovršeni posao, hitno ga završite. U suprotnom, akumuliraće se poput snežne grudve. Odnosi sa porodicom postaju zategnuti, klonite se svađa. Pokušajte da potrošite manje novca na stvari koje vama zaista nisu potrebne.

 

Devica

 

Sada poverite rešenje finansijskih pitanja kompetentnijoj osobi. U porodičnim odnosima moguće je nerazumevanje. Ni sami ne možete da se nosite sa mnogim stvarima, ali partner će vam pomoći. Zvezde obećavaju zanimljiv sastanak za usamljene Device.

 

 

Vaga

 

Nedeljni horoskop tvrdi da Vaga može mnogo toga da propusti, ali nastavite napred. I dalje ćete zarađivati novac, mada ne onoliko koliko ste mislili. Mlad Mesec u vašem sektoru nagoveštava da novi poslovni plan počinje da se formira u vašoj glavi.

 

Škorpija

 

Vašim idejama za posao još nije suđeno da se ostvare. Ostavite ih po strani bez pravljenja drame - sve ima svoje vreme! Takođe pripazite na situaciju kod kuće kada se može dogoditi neka vrsta svađe. Na dan mladog Meseca meditirajte, posmatrajte - možete da razumete znakove Univerzuma.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker