astro

NEDELJNI HOROSKOP: Proverite šta vas čeka na polju ljubavi, posla i zdravlja (od 21. do 27. juna)

0

Horoskop za narednu sedmicu: saznajte šta vaš znak može očekivati!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Došlo je vreme za sprovođenje plana koji već dugo niste uspeli da ostvarite. Ne oklevajte, učinite odlučan korak napred i osetićete olakšanje i uverenje u svoju snagu. Povećajte broj kontakata i korisnih poslovnih sastanaka. Trenutno možete pronaći pouzdane saveznike u važnoj stvari ako pokažete svoj diplomatski talenat i osećaj za takt i meru. Vikendom pokušajte da posvetite više vremena porodici.

 

DEVICA

 

Morate se koncentrisati na svoj posao. Što ste više fokusiraniji i savesnije ga obavljate, to će biti bolji rezultat i veće zadovoljstvo ćete dobiti od svog rada. Pokušajte da budete realni u vezi sa situacijom u vašem ličnom životu kako se ne biste osećali razočarano. Čuvajte svoj mir, jedino ćete se tako spasiti stresa.

 

 

VAGA

 

Imate velike planove, ali može se pojaviti nepredvidiva situacija koja će doprineti promeni vaših planova. Tako da neće biti suvišno razmisliti o nekoliko rezervnih opcija. Sredinom nedelje možete očekivati uspeh na poslovnom polju, uhvatiti sreću, biti na vrhu. Ne zaboravite na svoju privatnost. Upoznavanje novih ljudi u nedelju može vam doneti ljubav.

 

ŠKORPIJA

 

S jedne strane, želećete da se osećate kao nezavisna osoba, a sa druge strane maksimalno da se oslonite na partnera. Pokušajte da sredite želje i težnje. Biće prilika da lako rešite probleme koji vas se tiču. Ne boravite previše kod kuće, družite se sa prijateljima, izađite negde sa partnerom i maksimalno se opustite.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker