astro

NEDELJNI HOROSKOP: Kome je stigao idealan period za NOVU LJUBAV i ispunjenje želja? (do 31. maja)

1

Od utorka više kreativnosti, u četvrtak očekujte iskrenost

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Najvažniji astrološki događaj ove nedelje gotovo je preveliki da bi se razmatrao u kontekstu horoskopa. U sredu je potpuno lunarnopomračenje na petom stepenu Strelca. Pomračenje može doneti neobična i neočekivana zbivanja, koja se ne moraju nužno dogoditi na sam dan, čak ni u sedmici kada se ono događa.


Uopšteno, budući da je ovo pomračenje u kvadratu sa Jupiterom u Ribama, može se reći kako će doeti izazove u mnoge veze. Treba spomenuti i da je peti stepene Strelca ono što astrolozi nazivaju "stupnjem letenja" te se može naći na astrološkim kartama značajnih svetskih zbivanja vezanih iz vazduhoplovstvo.

 

Na "prizemnijem" nivou ovu nedelju će oblikovati važni aspekti Venere i Marsa. U četvrtak je egzaktan kvadrat Venere i Neptuna, što će sedmicu ispuniti sa mnogo toplih osećaja koji neće biti naročito realistični. Biće entuzijastičnih izraza naklonosti, ali više nego što je uobičajeno neće ih pratiti jamstva da su projekotvana na pravuosobu, u pravo vreme ili iz pravih razloga.

Iako je Marsov trigon sa Neptunom egzaktan tek sedeći ponedeljak, osećaće se ove nedelje i doneće mnogo strastvene energije. Takođe, biće sklon učiniti i da sve i svako izgleda bolje nego inače. Vikend će nam ulepšati konjunkcija Merkura i Venere, zahvaljujući kojoj je to sjajno vreme za kreativnost i izražavanje svojih osećanja na nove i zanimljive načine. Drugim rečima, ako je neko prošli mesec odbio vaš poziv na izlazak, zašto sad ne biste preformulisali poziv i pokušali ponovno?

 

 

Ponedeljak

 

Glavni događaj: Mesec u intenzivnoj Škorpiji, u opoziciji s Uranom

Šta se može očekivati: Škorpija donosi duboke emocije, a Uran emocionalna iznenađenja ili nemire.

Šta treba učiniti: Pokušajte dan započeti jogom ili meditacijom kako biste stvorili temelje ravnoteže i harmonije.

Šta ne treba učiniti: Nemojte donositi odluke na temelju emocija.

 

Utorak

 

Glavni događaj: Mesec u Škorpiji, u harmoniji sa Neptunom

Šta se može očekivati: Ovaj tranzit donosi povećanu kreativnost, saosećajnost i maštovitost.

Šta treba učiniti: Ovo je sjajan dan za fokusiranje na kreativno izražavanje i umetničke poduhvate.

Šta ne treba učiniti: Nemojte propustiti iskoristiti ovu inspirativnu energiju, izrazite svoje vizije.


Sreda

 

Glavni događaj: pun Mesec i lunarno pomračenje u Strelcu

Što se može očekivati: Emocije će biti još intenzivnije nego u vreme uobičajenog punog Meseca; moguće je otkrivanje skrivenih informacija, a veze bi se mogle naći na kušnji.

Šta treba učiniti: Sastavite spisak svih stvari zbog kojih ste se u prošlosti uzrujavali ili ih nekome zamerali, a koje želite otpustiti – jer to možete učiniti danas.

Šta ne treba učiniti: Pokušajte ne dopustiti da danas vama ovladaju emocije.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker