astro

NEDELJNI HOROSKOP: Proverite šta vam zvezde predviđaju ove sedmice (do 17. maja)

0

Nedeljni horoskop od 10. do 17. maja 2021. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

LJUBAV: Uglavnom ćete igrati na kartu zavođenja, erotike i strasti. U ljubavnim vezama pojačava se erotska energija. Uživajte u ovimd anima, ali ne zatrpavajte probleme pod tepih.

KARIJERA: Vaši poslovi sada kreću jednim novim pravcem koji možda nije bio očekivan. Budite spremni za iznenađenje jer će vam ono doneti priliku za razvoj vaše vlastite kreativnosti.

ZDRAVLJE: Opustite se. Idite na kratko putovanje ili masažu.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Oni koji su još sami tražiće osobu iz svojih snova. Zauzete Device pronalaze sa partnerom zajednički jezik i prave krupne planove za budućnost.

KARIJERA: Sve radite mirno i staloženo, ne obazirući se na prošlost. Velike pobede očekuju vaš znak Zodijaka ako iskoristite nedavno stečeno znanje.

ZDRAVLJE: Hranite se zdravije.

 

 

VAGA

 

LJUBAV: Posao i društvo prijatelja odvas zahtevaju puno vremena, pa je moguće zanemarivanje partnera. Očekuju vas nesuglasice i nerazumevanje.

KARIJERA: Zabacićete udicu više nego što ste mislili da možete, ali nećete se baš lako snalaziti u novim vodama. Zatražite i prihvatite pomoć iskusnijih.

ZDRAVLJE: Pronađite balans između materijalnog i duhovnog.

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Ukoliko putujete, moguće je d apronađete novu ljubav. Ovo ne mora biti prolazna avantura, već šansa da započnete lepu romansu. U prvim danima ove nedelje, zauzete Škorpije očekuj e napetost, ali krajem sedmice pronalazite mir.

KARIJERA: Očekuje vas nova motivacija i sveže ideje. Vaša discipliniranost, predanost i energija donose uspeh. Pozitivno delujete na svoj tim.

ZDRAVLJE: Prijaće vam male promene navika.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker