astro

NEDELJNI HOROSKOP: Velike TURBULENCIJE su pred ovim horoskopskim znakovima (do 26. aprila)

0

Mnoge znakove čekaju turbulencije i velike radikalne promene. Pronađite svoj znak i pogledajte šta su zvezde predvidele za period od 19. do 26. aprila.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ovan

 

Posao: Vaša želja za promenama je neizdrživa, a ukoliko se strpite još malo naići će veoma povoljan period za bitan poslovni razgovor. Ovnovi koji se nalaze na važnim pozicijama bi trebalo da donesu neku važnu odluku tokom sledeće nedelje. Kada su finansije u pitanju, ova nedelja donosi znake stabilnosti na novčanom polju.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, osoba, koja je već dugo predmet vašeg interesovanja će posustati i mogu se roditi emocije. Ukoliko ste zauzeti ili u braku, očekuje vas poboljšanje odnosa i buđenje starih emocija.

Zdravlje: Bolovi u stomaku i umor će vas mučiti, pa ne bi bilo loše da unosite više voća i propolisa.

 

Bik

 

Posao: Vaša preokupacija biće vezana za poslove koji imaju veze sa bankarstvom i finansijama. Tokom ovog perioda provešćete mnogo vremena na sastancima u okviru kompanije, a ideje koje budete izlagali mogu naići na pozitivne reakcije šefova. Tokom ovog perioda možete očekivati i novčani priliv, ali i obnovu saradnje sa starim kolegama i poslovnim partnerima.

Ljubav: April je veoma značajan za pripadnice lepšeg pola, jer veoma neočekivano može im se desiti novo poznanstvo, a koje im može promeniti život iz korena, bez ozbira na to da li su u vezi ili ne. Možete očekivati prisustvo Ribe ili Ovna u svojoj blizini.

Zdravlje: Tokom ovog perioda bićete veoma mrzovoljni i skloni hroničnom umoru. Prijala bi vam masaža i jedno spa veče koje ćete posvetiti samo sebi.

 

 

Blizanci

 

Posao: Sigurni ste u sebe i u svoje potencijale. Tokom ovog perioda ćete imati ponude za saradnju iz oblasti trgovine ili saobraćaja. Nećete imati veće finansijske izdatke, a dobra energija će vam pomoći da sve obaveze dobro rasporedite i da upravljate njima. Ukoliko vam se jave ponude za posao u inostranstvu 23. aprila, odbijte ili odložite za neki drugi period.

Ljubav: Trudite se da izbegavate ponovne susrete i bliske kontakte sa bivšim ljubavima, a jedno prijateljstvo bi moglo da se pretvori u vezu.

Zdravlje: Kada je reč o zdravlju vi posebno vodite računa i ne volite kada vas nešto tišti ili boli, pa tako u ovom periodu nećete imati znatne tegobe. Ne bi bilo loše da smanjite nervozu.

 

Rak

 

Posao: Radite na sebi i budite spremni za novi projekat u vašoj firmi. Moguć napredak, pa ne bi bilo loše da usavršite strani jezik. Dobar period za finansije, ali ne i za odnose sa kolegama - budite obazrivi.

Ljubav: Trenutno ste u stanju da vam samo Ribe i Rakovi prijaju, pa tako možete očekivati poznanstvo sa nekim od njih. Ukoliko ste u braku, partner može da vas iznenadi nečim posebnim, što može da popravi vaš odnos koji ste u prethodnom periodu zapustili.

Zdravlje: Odmor bi vam prijao, pa bi trebalo da smanjite preteranu akciju i obaveze.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker