astro

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: Astro romantična prognoza za kraj marta

0

Nedeljni ljubavni horoskop od 22. do 29. marta 2021. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

Ljubav: U vašem znaku ljubavni susret dve važne planete, Sunca i Venere, sigurno je da će uticati na vas i vašu ljubavnu priču. Ukoliko ste sami, dešavaće se neobični ali veoma lepi novi momenti i ljubavni susreti, koji će vas aktivirati u određenom pravcu tj. ka novom odnosu. Ukoliko ste u vez,i vrlo strastven vikend sa emotivnim partnerom može da produbi vašu ljubav i odnos.

 

BIK

 

Ljubav: Vaša vladarka, planeta ljubavi, Venera, ovog vikenda će se naći u zagrljaju sa Suncem, što za vas označava osveštenje vrlo važne emotivne veze, ukoliko ste slobodni, shvatićete da vam se neko dopada i vi njemu. Takodje postoji velika verovatnoća ulaska u emotivnu vezu, baš za ovaj vikend. Ako ste u vezi i to srećnoj vezi, bićete vrlo zadovoljni partnerovim stavom, ponudom i pažnjom kojom će vas sigurno obasipati ove nedelje. Budite srećni, jer su lepi dani pred vama.

 

 

BLIZANCI

 

Ljubav: Nije vreme za rasprave, ubedjivanja u svoj stav ili ulaženja u bilo kakve rasprave, sa vama dragim ljudima, naročito onima sa kojima želite imati nešto više od običnog dopisivanja, jer ove nedelje vaš vladar ima vrlo napet odnos sa planetom svađe i borbe, Marsom. Ovaj aspekt se može osetiti u svim oblastima života, pa i u ljubavnom. Smirite strasti. Povucite se, barem do vikenda, da ne bi bilo svađa.

 

RAK

 

Ljubav: Prvi dani ove nedelje su za vas vrlo inspirativni, naročito ako ste u vezi koja je nedavno počela. Vrlo lepi dani u domu ali negde i u prirodi sa drugom polovinom mogu vas ispuniti srećom. Ukoliko ste slobodni, lepo se osećate u svojoj koži a sredinom sedmice vam se diže i samopouzdanje do te mere da preuzimate inicijativu i konkretne korake ka nekome, ko vam se dopada.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker