astro

NEDELJNI HOROSKOP: Prognoza za ljubav, posao i zdravlje

0

Proverite šta vam je zapisano u zvezdama ove sedmice!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Posao

Imate želju da sve odjednom završite i krupnim koracima nastavite dalje. Čuvajte se preterivanja, naročito u obimu posla koji preuzimate na sebe. Finansije vas brinu, ali ne više nego što je to za vas, u ovom periodu, uobičajeno. Očekujte poziv od osobe iz prošlosti, ona vam prenosi informacije koje će vam biti bitne u budućnosti.

 

Ljubav

Imate potrebu da se sjedinite s voljenom osobom. Slobodnima predstoji prilika za interesantno poznanstvo, a zauzetima uspostavljanje dubljeg i dinamičnijeg odnosa u partnerstvu. Dobro raspoloženje može biti nakratko poljuljano neprijatnošću koje dolazi od prijatelja.

 

Zdravlje

Malaksalost.

 

BIK

 

Posao

Radna zaduženja se povećavaju, dobijate sve više posla, a s tim i odgovornosti. Dobar je trenutak da reorganizujete svoj rad, bilo da se radi o ličnom presabiranju ili preraspodeli obaveza kojom bi deo svog tereta prebacili na osobe s kojima sarađujete. Bilo kako bilo, period je odličan za krupne poteze kojima ćete sebi obezbediti bolju sutrašnjicu.

 

Ljubav

 

U potpunosti ste usmereni na profesionalne aktivnosti pa se to odražava na emotivni status. Okružuju vas ljudi koji su uključeni u zakulisne radnje, a među njima i osoba suprotnog pola koja vas potajno privlači. Izvesni su tajni razgovori, dopisivanja, čak i kratkotrajna platonska avantura.

 

Zdravlje

Nesanica.

 

 

BLIZANCI

 

Posao

U periodu ste u kome je neophodno da budete izuzetno pažljivi kako biste izbegli svaku vrstu agresije u radnom okruženju. Osim toga, čuvajte se povreda, naročito ukoliko je tako nešto moguće na vašem radnom mestu. Intenziviranje svih odnosa može biti prezahtevno za vašu psihu, pa i to može da rezultira nekontrolisanim izlivom besa kojem ste, ovih dana, podložni.

 

Ljubav

Skloni ste da se povlačite i duže vremenske periode provodite u samoći. Ako imate partnera, srećom, on će imati razumevanje za vaše ćutanje, a ako nemate, moguće je uspostavljanje kontakta s osobom koja je na neki način neobična i opterećuje vas svojim čudnim životnim problemima.

 

Zdravlje

Pripazite na ishranu.

 

RAK

 

Posao

Muče vas profesionalne brige. Potrebno je da uspostavite ravnotežu između zahteva pretpostavljenih i privatnih potreba. Svakako, ovo je dobar period za uspostavljanje novih odnosa i poboljšanja odnosa s javnošću, bilo da se radi o radnom okruženju ili ljudima kojima je zadatak da vas ocenjuju. Budite pažljivi u komunikaciji, mogući su nesporazumi.

 

Ljubav

Izloženi ste napadima sa svih strana pa vam ni ovo životno polje nije pošteđeno. Izvesna je diskusija s voljenom osobom, a ako ne budete dovoljno strpljivi, dinamičan razgovor preti da preraste u žučnu svađu iz koje je raskid jedino rešenje. Povucite se na vreme.

 

Zdravlje

Zubobolja.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker