astro

NEDELJNI HOROSKOP: Proverite šta vam zvezde predviđaju na polju ljubavi, karijere i zdravlja

0

Horoskop za ovu nedelju nosi pregršt iznenađenja...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

LJUBAV: Ovih dana verovatno će mnogi od vas početi preterivati u hedonizmu ili obratno, u asketizmu. Ili ćete svaki tren želeti da budete s voljenom osobom, ili ćete težiti potpunoj samoći. Setite se pravila zlatne sredine i nađite ravnotežu.

KARIJERA: Zaposleni u uslužnim delatnostima verovatno će morati da radite prekovremeno. I ostali će dosta raditi, te neće imati vremena ni za razmišljanje, ni za sagledavanje svoje pozicije. Uglavnom, većina stoji dobro jer imaju dosta posla.

ZDRAVLJE & SAVET: Ne zaboravite na redovan odmor.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Bićete sigurni u svoje osećaje i bez obzira na spoljašnje okolnosti, nećete dati da vas ništa skrene s vašeg ljubavnog puta. Osvajači će osvajati s velikim samopouzdanjem, a oni u vezama podsticaće partnera na pozitivan stav.

KARIJERA: Na poslu ćete imati mnogo zanimljivih sadržaja. Oni čiji je karakter rada kreativan sigurno će biti u plusu. Povezivanje s mladim saradnicima također će biti naglašeno. Vi sami pripremaćete i nove, bolje uslove rada.

ZDRAVLJE & SAVET: Svesni ste svoje ekspanzije. Razvijate se.

 

 

VAGA

 

LJUBAV: Nećete popustiti pred trivijalnostima ili tračevima. Vi znate što tražite i toga ćete se i držati. Pokazaće se da ste bili u pravu. Ona osoba koju sad osvojite znaće da su vaše namere ozbiljne. Stoga ćete se zbližiti samo s onima koji isto to očekuju.

KARIJERA: Kad se čini da su sve lađe potonule, vi ste onaj koji uverava sve druge oko sebe da nisu. To ćete ovih dana i pokazati i dokazati. Držite se onog što ste zamislili i provedite to u delo bez skretanja s puta. Vaše ideje su odlične i doneće rezultate.

ZDRAVLJE & SAVET: Sarađujte s drugima.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Možda ste očekivali nešto drugo od onog što živite i osećate, no to je samo privremena i prolazna zbrka s kojom se treba suočiti na vešt način. Još uvek imate dovoljno energije da sve dovedete u red. Uz malo takta, uspećete.

KARIJERA: Biće dana kad ćete se zateći u iskušenju samodopadnosti. Vaša samoprocena treba da bude realna i zrela. U svakom vašem potezu ogleda se ono što nosite u sebi. Stoga je bolje prepustiti drugima da govore o vašem radu. Tako će sve biti uverljivije.

ZDRAVLJE & SAVET: Bavite se finim sportovima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker