astro

KRATKI NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: Novi romantični počeci za jedan horoskopski znak (do 9. februara)

0

Saznajte da li su vam romantične zvezde naklonjene u ovoj sedmici...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

Ljubav: Prvi dan ove nedelj može da donese nesporazume i konflikt, naročito sa dugogodišnjim partnerom. Kao da ne možete naći zajednički jezik u vezi neke situacije ili dogovora. Ukoliko ste slobodni ili pred ulazak u neku vezu, ovaj ponedeljak preskočite za dogovaranja i dopisivanja. Vikend može biti takođe interesantan, ali i tada komunicirajte sa oprezom sa partnerom, jer u vašoj kući partnerstva ima aktivnosti, ali u negativnom smislu. Partner može zračiti izrazitom nervozom.

 

BIK

 

Ljubav: Ove sedmice najjaktivnija vaša vladarka Venera na nebu, što će doneti različita dešavanja i vama u ljubavnom smislu ali u vama lično. Prvog dana nedelje Venera menja znak pa će se i vaša energija u odnosima promeniti. Ako ste u dužoj i stabilnoj vezi vikend će doneti promene, a nezadovoljstvo koje u vama raste, kulminiraće kroz neki razgovor i mogući konflikt za vikend. Imate veliku potrebu za slobodom, pa ako ste slobodni, sigurno je da ove nedelje ni sami nećete biti željni da se upuštate u nova upoznavanja i flert.

 

BLIZANCI

 

Ljubav: Vrlo mirna sedmica, u kojoj možete da se odmorite. Jedino što može da vas muči tokom nedelje, naročito prvog i zadnjeg dana jesu sumnje, tačnije vaše misli, koje ne možete da obuzdate a koje ne možete da utišate i da uživate. Ukoliko ste u vezi, nepotrebna je briga za vaš odnos, jer vam je partner veran i voli vas. Ukoliko ste slobodni, mogu da se probude nesigurnosti u vas same, zato i nije dobra sedmica za tek nova poznanstva ili ulaske u nove veze.

 

RAK

 

Ljubav: Od prvog dana ove nedelje vi ste aktivirani po pitanju odnosa. Morate raščistiti mnoge stvari sa partnerom, pa vas ova nedelja podržava upravo u tim definisanjima. Ukoliko ste nezadovoljni nečim, razgovarajte o tome sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, naziru se novi ljubavni počeci. Samo se opustite.

 

LAV

 

Ljubav: Kreću velike promene na ljubavnom planu. Venera već prvog dana nedelje menja znak i aktivira vašu kuću partnerstva. Vi ste već duže vreme vrlo spremni na ozbiljan razgovor, pa evo sedmice kada ćete moći definisati sa svojim partnerom neke situacije, sa kojima ste nezadovoljni. Ukoliko ste slobodni, spremaju se velike aktivnosti tokom nedelje, pa je čak i moguće da uđete u novu vezu. Subota je dan kada će biti definisanja u svakom pogledu.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker