astro

NEDELJNI HOROSKOP: Ljubav je na pomolu za OVAJ horoskopski znak (do 6. septembra)

0

Počinju dani otvaranja za ljubav za neke horoskopske znakove...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

LJUBAV: Bićete spremniji za nove ljude i nova poznanstva, ali i dalje postoji mogućnost provokacija, pa i rasprava koje vam ne idu na ruku. Radi se o tome da treba da pazite kako komunicirate. Zato se ne zalećite. Budite taktični i uviđavni.

KARIJERA: Nastavićete tihu diplomatsku strategiju, a ono što dogovorite, provodićete u delo odmah. Tako će se izmenjivati dva stila rada: jedan tiši, a drugi dinamičniji. Vi ćete se bez problema prilagođavati čas jednom, čas drugom.

ZDRAVLJE & SAVET: Poradite na svojoj kondiciji.

 

BIK

 

LJUBAV: Možete očekivati kvalitetne ljubavne dane. Ako je zapelo između vas i partnera, sad ćete se oboje otvoriti i opet početi nalaziti zajednički jezik. Biće još povremenih neprimerenih ponašanja, ali to će biti zanemarivo u poređenju s onim što je prošlo.

KARIJERA: Do nedavno ste samo maštali o nekim poslovnim potezima, a sada ćete imati vremena sve to osmisliti i razraditi. Istovremeno ćete se malo više pozabaviti i pitanjima ulaganja. Naći ćete način kako zatvoriti jednu finansijsku konstrukciju.

ZDRAVLJE & SAVET: Male peripetije s dokumentima.

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: U ljubavnom životu bićete fokusirani na svakodnevnicu. Nećete imati velike prohteve, već naprotiv, bićete skromniji više nego inače. Oni koji su još sami ljubav će potražiti na običnim mestima i bez pritiska da je moraju naći. To će biti opuštajuće.

KARIJERA: Plodovi vaših napora polako izlaze na videlo, no ima još dosta toga što treba uraditi. Ipak, sve je više zadovoljstva, pa i napredovanja. Oni čiji je posao menadžerskog tipa biće pohvaljeni. Svi će imati volje za rad.

ZDRAVLJE & SAVET: Mali problemi s mladima. Povežite se s njima smehom i zajedničkom zabavom.

 

RAK

 

LJUBAV: Sve ćete se više baviti onim unutrašnjim, premda nećete zanemariti društvo. Ipak, što se emocija tiče, proradiće vaša introvertna faza koja je zaista retka. Neki će ljubomorno čuvati svoju ljubav i neće je pokazivati nikome.

KARIJERA: Sve ćete se bolje povezivati s ljudima iz struke koji nisu iz mesta gde vi radite. Neki će dobiti priličnu količinu informacija kroz koje će proširiti svoja znanja i uspostaviti nove potencijalne saradnje. Bićete saradnik otvoren za sve.

ZDRAVLJE & SAVET: Moguć je poset naporne rodbine.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker