astro

NEDELJNI HOROSKOP: Proverite šta vas čeka na polju ljubavi, posla, zdravlja (do 17. avgusta)

0

Nedeljni horoskop od 10. do 17. avgusta 2020. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

LJUBAV: Ovih dana zaista će zasijati svetlo na vašem ljubavnom nebu. Bićete prijatno iznenađeni koliko i kako vam se otvaraju nove ljubavne prilike. Doterajte se i izađite van, među ljude. Ipak, nemojte preterati sa vlastitom prezentacijom.

KARIJERA: Rešićetesve veće poslovne dileme i sad smelije idete napred. Malo po malo počinjete graditi nove uslove rada ili nove projekte. U sebi nosite onu svetlost kojom ćete probuditi mnoge oko sebe. Trebaju vam samo verovati.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne sumnjate u sebe.

DEVICA

LJUBAV: Kad se o ljubavi radi, ovih dana osjećat ćete se poput ribe u vodi. Otvorenost drugih prema vama, ali i obratno, učinit će da će brzina kojom ćete delovati ponekad biti zapanjujuća. Biće potrebno usporiti radi druge strane.

KARIJERA: Možete videti daleke rezultate, ali vaši saradnici su kratkovidi. Ipak, neke informacije će se početi pojavljivati ovih dana. Možda to neće biti ništa senzacionalno, ali vi ćete u tome prepoznavati činjenicu da ste posao usmerili kamo treba.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite ono što jeste.

 



VAGA

LJUBAV: Vaše strasti će porasti, a vi postati zavodljiviji. Voljena osoba će to dočekati sa zadovoljstvom. Istovremeno će ojačati i potreba za sigurnošću u ljubavi. Otuda ćete povremeno biti u borbama sami sa sobom, jer ćete želeti postići sve. Polako.

KARIJERA: Počinje vreme kad će se vaše znanje sve više ceniti. Budite svesni svoje stručnosti i slobodno prezentujte svoje sposobnosti. Moguće je da će vas sve više ljudi pitati za savet ili da će vam ponuditi usko specijalizovan posao.

ZDRAVLJE&SAVET: Razgibajte kičmu.

 

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ako ste još sami, ovih dana ćete težiti samo dobroj zabavi. Bićete željni opuštanja i slobode. Veselje je dobro, ali bitno je da u startu drugoj strani priznate kakve su vam namere. Tako ćete oboje biti zadovoljni.

KARIJERA: Moguće je da ćete ovih dana uspostaviti ili obnoviti poslovne kontakte sa ljudima koji rade na nekom drugom kontinentu. To će vam svakako doneti dobrobit i proširiti horizonte. Koliko god izlgedalo daleko, biće dobro.

ZDRAVLJE&SAVET: Redovno pregledavajte mailove.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker