astro

NEDELJNI HOROSKOP: Proverite šta vam zvezde predviđaju (od 3. do 9. avgusta)

0

Nedeljni horoskop od 3. do 9. avgusta 2020. godine!

 

LAV

 

LJUBAV: Povremene nesuglasice između vas i voljene osobe biće povezane s vašim bučnijim regovanjem ili sa sitnicama. Suzdržite se od komentara i usresredite se na ono što je dobro i ono što je važno. Tako ćete se oboje osećati bolje i bićete mirniji.

KARIJERA: Na dnevni red opet će se vratiti neke teme iz prošlosti ili ćete morati da sarađujete sa ljudima koji vam baš nisu po volji. Ali šta je, tu je. Treba ostati sabran i profesionalno odraditi svoj deo posla. Kasnije ćete biti zadovoljni što ste se tako postavili.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite tamo gde vam je dobro.

 

DEVICA

 

LJUBAV: U ljubavnom životu bićete usresređeni na svakodnevnicu. Nećete imati velike prohteve, naprotiv, bićete manje zahtevni nego inače. Oni koji su još sami ljubav će potražiti na običnim mestima i bez pritiska da je moraju naći. To će biti opuštajuće.

KARIJERA: Sve bolje ćete se povezivati sa ljudima iz struke. Neki će dobiti priličnu količinu informacija kroz koje će proširiti svoja znanja i uspostaviće nove potencijalne saradnje. Bićete osoba otvorena za sve. Neki će putovati zbog posla.

ZDRAVLJE&SAVET: Moguća je poseta naporne rodbine.

 

 

VAGA

 

LJUBAV: Bićete aktivni u stvaranju kontakata, pa ako ste još sami, mogli biste nekoga da upoznate. Barem za prijatan razgovor uz kafu. Neki će potrošiti više od planiranog kako bi impresionirali dragu im osobu. Ipak, kad sve saberu, biće zadovoljni.

KARIJERA: Poboljšaće se atmosfera na radnom mestu i uprkos povremenom umoru, vi ćete raditi lakše. Odnosi s kolegama takođe će postati bolji. Male frustracije mogu se pojaviti zbog finansijskih teškoća koje su prolaznog karaktera.

ZDRAVLJE&SAVET: Poradite na svojoj kondiciji.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: U vašim romantičnim odnosima ovih dana vladaće opuštenost i lepa atmosfera . Bićete zadovoljni, ali i skloni tome da se prilagođavate po svaku cenu. Ne mora baš sve biti onako kako vaš partner želi. Ponešto neka bude i po vašem.

KARIJERA: Nastavićete tihu diplomatsku saradnju, a ono što dogovorite, sprovodićete u delo odmah. Tako će se smenjivati dva načina rada: jedan tiši, a drugi dinamičniji. Vi ćete se bez problema prilagođavati čas jednom, čas drugom.

ZDRAVLJE&SAVET: Manje jedite, više se bavite sportom.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker