astro

KRATAK LJUBAVNI HOROSKOP ZA OVU NEDELJU: Pojačane šanse za uzbudljivo poznanstvo ili tajnu vezu (do 27. jula)

0

Nedeljni ljubavni horoskop do 27. jula 2020. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

Zauzeti Ovnovi sa partnerom ove nedelje mogu ostvariti dobre odnose, biće tolerantniji i spremniji na kompromis. Slobodni pripadnici znaka će imati više novih kontatkata, a neki susret će na njih ostaviti jak utisak. Šanse za nove veze će se povećati.

 

BIK

 

Bikovi ove nedelje sa partnerom mogu imati trzavica, ali će i u emotivnom odosu strasti biti veoma naglašene. Ljubomora i posesivnost biće glavni izvor problema. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da se zaljube i započnu uzbudljivu emotivnu vezu.

 

 

BLIZANCI

 

Blizanci ove nedelje mogu biti otvoreniji za nova poznanstva, više druženja i novih kontakata moglo bi im u život doneti i osobu koj će ih emotivno privući. Zauzeti pripdanici znaka sa partnerom će imati pozitivan odnos sa više pažnje i razumevanja.

 

RAK

 

Rakovi ove nedelje mogu imati neko uzbudljivo poznanstvo, neka osoba mogla bi ih veoma privući, pa će se neki ozbiljno zaljubiti. Strasti mogu biti jako naglašene, pa u emotivnim vezama može doći i do trzavica uzrokovanih ljubomorom.

 



LAV

 

Lavovi će ove nedelje osećati posebnu strast, pa u odnosu sa partnerom mogu pokazivati ljubomoru i posesivnost. Ipak mnogi će biti u stanju da postignu kompromis. Slobodni pripadnici znaka više će se družiti i lakše će sklapati nova poznanstva.

 

DEVICA

 

Device će ove nedelje težiti skladnim odnosima u vezi, ali nije isključeno da će ipak biti nekih trzavica, što može biti i zbog nerazumevanja sa partnerom. Moguće je uzbudljiv ljubavni susret, oni koji ne mogu da odole, mogli bi da završe u tajnoj vezi.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker