astro

NEDELJNI HOROSKOP: Proverite šta vas očekuje u periodu do 15. SEPTEMBRA!

0

Saznajte šta možete da očekujete u sedmici koja je pred nama!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Hrana

Ovnovi će u ovoj nedelji istinski uživati u dobroj klopi. Doduše, moguće je da ćete u nekim momentima malkice preterati, ali šta sad – treba čovek neki put i da se opusti, zar ne? Savet je da nosite uz sebe sodu bikarbonu – sigurno je da će vam zatrebati....

Ljubav

Kod slobodnih Ovnova je opšti šareniš. Ako treba da se mirite sa bivšim partnerom – to će se dogoditi u ovoj sedmici. Ukoliko ste na ivici odluke da uđete u emotivnu priču sa zauzetom osobom- postoje ogromne šanse da se to baš sada pokrene. No, ova sedmica donosi ogromnu mogućnost ulaska u ljubavnu priču ne samo ovima koji bi da se vraćaju ili da tajno ljubavišu – sledi vam divno novo poznanstvo, ali i pokretanje odnosa i to verovatno u danima oko vikenda. Zauzeti – oko 14-og, u danima punog Meseca može biti tenzije sa partnerom. Ne potpaljujte vatru dodatno, saslušajte šta voljena osoba ima da vam kaže. Strasti se brzo mogu smiriti i odnos stabilizovati za vikend.

Posao

Poslodavac uvodi neke dodatne obuke, seminare – nešto čemu morate prisustvovati iako vam to totalno remeti planove i koncepciju. Takođe, neke osobe pokušavaju da vas uče vašem poslu, što vas izuzetno iritira. Jedan veliki deo obaveza je ostao iza vas, ali u ovoj nedelji očekujte još jedan „talas“ i rastrgnutost na više strana. Jako je važno da je vaše poslovanje regularno, legalno i čisto – jer ste u periodu kada možete imati zakonske probleme.

Novac

Tek od sledeće nedelje možete da računate na smanjenje obima troškova i izdataka.

Zdravlje

Stomačni deo je osetljiv. Takođe – mogućnost povreda. Više opreza u saobraćaju ukoliko putujete.

 

BIK

 

Hrana

U ovoj sedmici ste dosta umereni (osim u danima oko punog Meseca kada ne treba preterivati, a i više povedite računa o ispravnosti i roku trajanja namirnica) – prijaju vam manji obroci, ukusni zalogaji koji prijaju i oku i nepcu. Budite umereniji sa sladoledom i kolačima...

Ljubav

Zanimljivo vam je da flertujete sa nekim ko je mlađi od vas ili mladolik – u svakom slučaju – nosi

jednu finu energiju koja vam sada jako prija. Ukoliko se kockice slože (a ima šansi za tako nešto) vrlo lako se može dogoditi da do kraja nedelje već uskočite u jednu slatku emotivnu priču. Ima i onih Bikova kojima će se ove nedelje „kačiti“ kojekakvi udvarači – sve jedan neprimereniji od drugog. Ove čak ne treba uzimati ni u obzir....Zauzeti – partner u ovoj sedmici ide nekako iz krajnosti u krajnost. Ili vam ne da da dišete, ili vas ne zarezuje dva posto. Pa mu onda smetaju vaši prijatelji i prebacuje vam da previše vremena provodite sa njima. No, u suštini – ovo su samo male, prolazne neusaglašenosti.

Posao

Vaši poslovni partneri ili saradnici imaju neku problematiku, i to se automatski odražava i na vašu saradnju. Iako ovo vas lično ne dotiče i ne ugrožava – ipak će vas u nekim situacijama zakočiti na izvesno vreme. Kod nekih od vas – moguće je da će saradnici imati i probleme zakonske prirode. Ušli ste u period koji je dosta aktivniji i sa prilično povoljnim šansama za vas. Stižu vam neke lepe najave ili informacije koje će vas obradovati, i to pred kraj sedmice.

Novac

Vrlo solidna finansijska situacija. Ono što je bitno – ne pozajmljujte novac nikome.

Zdravlje

Sve je u redu kod vas, vrlo dobra zdravstvena situacija, osim manjih problema sa probavom.

 

 

BLIZANCI

 

Hrana

Pred vama je jedna nestabilna nedelja u kojoj ćete biti bez pravih navika kada je ishrana u pitanju. U nekim danima ćete se prejedati, u drugima se tek povremeno setiti da ni zalogaj u usta niste stavili. Uz članove porodice ćete uvek nekako slađe jesti – možda oni uspeju da vas uvedu u red!

Ljubav

Slobodnim Blizancima se u danima oko vikenda aktivira polje ljubavi, zabave i opuštencije, flertovanja. Venera i Merkur ruku pod ruku ulaze u znak Vage, što slobodnima otvara fenomenalne šanse! Već u ovoj nedelji može doći do pokretanja emotivne priče, a ako ništa drugo – upoznaćete osobu koja će biti baš po vašoj meri, a i vi ćete se njoj na prvi pogled dopasti! Onima koji su željni provoda, a ne vezivanja – sledi jedan odličan period za uživanje! Zauzeti – iako će se mnoge situacije srediti, ipak i dalje traje period u kojem dolazi lako do „iskakanja iz koloseka“ kada je odnos sa voljenom osobom u pitanju. Pokušajte da tokom ove sedmice pronađete više vremena i posvetite ga partneru.

Posao

Na poslu se u ovoj sedmici uglavnom ne zna ko pije a ko plaća. Svi su u nekoj nervozi, u nekom trčanju, sve je „pod moranje“ i sve mora biti gotovo za juče još. Pun Mesec u vašem polju karijere sigurno da neće doprineti smanjjivanju tenzije, naprotiv. Baš u danima oko punog Meseca – nećete znati šta je prava informacija a šta dezinformacija, a ukoliko radite sa novcem ili vrednosnim papirima – otvorite četvore oči, jer su greške moguće. Lagano smirenje nastupa na samom kraju radne nedelje.

Novac

Naglašeni troškovi vezani za dom i članove porodice.

Zdravlje

Oscilacije pritiska i jače meteoropatske reakcije.

 

RAK

 

Hrana

Dobri ste vi u ovoj nedelji. Uglavnom solidne i životne, ali i navike što se ishrane tiče. Doduše, prijatelji ili članovi porodice mogu primetiti da ste u poslednje vreme smršali ili da baš varirate što se težine tiče, pa slobodno računajte da će „pasti“ po koji savet ili što bi vi rekli „soljenje pameti“....

Ljubav

U moru onih koji su ovih dana oko vas, koji vas prikriveno ili otvoreno muvaju, koji vam šalju poruke ili vas zovu – u ovoj nedelji može polako početi da se izdvaja jedna osoba. Da se razumemo – još uvek ste vi velikim delom zatvoreni ili nesigurni ili smatrate da niste spremni za novu emotivnu priču – ali ako date šansu i drugoj strani i sebi – vrlo lako se može dogoditi da baš sada uđete u nešto što ima smisla i što može trajati.....Zauzeti – bitno je da između vas i voljene osobe postoji trud, istrajnost i emocija – na taj način ćete lakše i brže prevazići neke situacije koje se mogu izdogađati tokom ove sedmice. Ništa strašno, da se razumemo – ali dovoljno da vas na kratko izbaci iz koloseka.

Posao

Užurbanost i pritisak kao da ne jenjavaju u vašem poslovnom okruženju. U ovoj nedelji mogu izaći na dnevni red i papirološka pitanja, zakonske procedure i to da li je sve po „pravilima službe“. No, vi kao vi niste ni na koji način ugroženi, jedino što ćete veći deo ovoga morati da pregurate preko svojih leđa i vi raščistite. Ukoliko planirate poslovno putovanje, moguće je da ćete morati da ga odložite ili ćete bukvalno do poslednjeg momenta biti u neznanju da li uopšte idete ili ne.

Novac

Iako troškovi pokušavaju da potkopaju vašu finansijsku stabilnost, to se neće dogoditi.

Zdravlje

Prenapetost, nervoza želuca i creva, problemi sa jetrom i žuči. Uradite krvnu sliku.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker