ASTRO

NEDELJNI HOROSKOP: Dani pred vama donose SKORO NEVEROVATNE OBRTE!

0

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

 

LAV (23.7 - 22.8)

Posao

Za svaki dinar morate dobro da se pomučite. Ne igrajte na kartu sreće, oslonite se isključivo na svoje sposobnosti, rad, trud i odricanja, jedino ćete na taj način ostvariti zadovoljavajući uspeh. Računajte na teškoće sa pretpostavljenima. Krajem nedelje moguće je malo poboljšanje raspoloženja iako neki problemi i dalje opstaju.

Ljubav

Vreme je da se preispitate kuda vaša veza ide. Voljena osoba pokazuje male signale da se nešto bitno u njoj menja. Te male promene jesu naznaka onoga što dolazi. Kako god da se postavite, na pragu ste perioda tokom koga će se vaš ljubavni život bitno promeniti.

Zdravlje

Bolovi u leđima.

 

DEVICA (23.8 - 22.9)

Posao

Izbegavate kontakte sa osobama koje vas opterećuju. Ipak, poslovnost ne priznaje takvo ponašanje, pa ćete biti primorani da istrpite neke ljude. Iznenadiće vas šta ste mogli da propustite da ih niste uvažili i saslušali. Nemate strpljenja za posao, ovih dana vas sve više privlači ideja o kratkotrajnom odmoru ili bar malom predahu.

Ljubav

Lako odustajete. Kada naiđete na prvi otpor, vi stvari proglasite nevažnim kako biste prikrili nesigurnost. Pre nego što to opet uradite, preispitajte sebe šta vam je važnije, sopstvena gordost i sujeta ili krajnji cilj od koga ste odustali.

Zdravlje

Proverite krvni pritisak.

 

VAGA (23.9 - 22.10)

Posao

U periodu ste jake poslovne dinamike i komunikacije. Možete se naći usred velike grupe ljudi, upleteni u razgovore koji se tiču vašeg poslovanja. Ne zalećite se, jer će realizacija tih pregovora biti odložena. Okružuju vas ljudi koji vam sugerišu svaku sitnicu. Odluke donosite samostalno, na vreme se distancirajte od spoljašnjih uticaja.

Ljubav

Potreban vam je predah, međutim, bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za takve promene. Disciplinovano i strpljivo pristupite partneru, jedino ćete na taj način izbeći tranzite koji najavljuju mogućnost nekog preokreta koji može značiti čak i prekid veze.

Zdravlje

Nesanica.

 

ŠKORPIJA (23.10 - 22.11)

Posao

Dobro ste raspoloženi, ali, pomalo gubite realnu sliku o mogućnostima koje su pred vama. Veliki planovi i ambicije mogu biti zaustavljeni neočekivano nepovoljnim odlukama nadležnih koji vašu ideju uopšte ne razumeju i isključuju je u startu. Sve što ovih dana započnete ići će traljavo i biti opterećeno neočekivanim preprekama.

Ljubav

Privlači vas osoba koja nije slobodna. Bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za bilo kakve zakulisne radnje, bićete razotkriveni. Odolite iskušenjima, jedino ćete na taj način izbeći neprijatne aspekte koji vam mogu zakomplikovati ljubavni život.

Zdravlje

Čuvajte se povreda.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker