astro

NEDELJNI HOROSKOP: Proverite šta vam zvezde predviđaju u periodu od 22. do 29. aprila!

0

Zvezde su nam za ovu nedelju pripremile mnogo uzbudljivih događaja...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

Hrana

Venera u vašem znaku podiže vam adrenalin, ali i otvara apetite. Sa jedne strane – neophodan vam je povećan broj kalorija, ali kroz hranu koja se lako vari – najpre kroz više biljnih vlakana kroz salate ili grilovano povrće. Izbegavajte brzu i konzerviranu hranu, naročito mesne prerađevine.

Ljubav

Planeta Venera koja vlada partnerskim odnosima ušla je u vaš znak, što će i u ovoj nedelji, ali i u narednom periodu doneti više podrške od strane osobe koju volite. S obzirom na njen dobar aspekt sa vašim vladarom Marsom – možete očekivati više razumevanja, ali i strasnih momenata sa partnerom. No, neki od vas još su pod jakim uticajima mogućnosti za tajne priče i baš u drugom delu sedmice budite posebno oprezni – jer postoji velika mogućnost da tajne izađu na svetlost dana. Slobodni Ovnovi su ušli u period novih ljubavi, zaljubljivanja, ali i novih mogućnosti za svaku vrstu „aktivnosti“ sa suprotnim polom. Vašem šarmu će sada biti teško odoleti...

Posao

Nedelja za pokretanje, za dogovore, ugovore, bavljenje papirologijom i za susrete sa osobama koje su vam poslovno važne. Iako će biti trenutaka kada ćete biti rasplinuti na više strana, generalno gledano - ovo je dobar period da sve ono što ste isplanirali i pokrenete. Samo jedno upozorenje – iako će vam izgledati da sve situacije vezane za pregovore držite pod svojom kontrolom, posebnu pažnju obratite na detalje i ne budite impulsivni u donošenju odluka.

Novac

Prilivi su u ovoj nedelji solidni, a može se desiti i po koji neočekivan dobitak. Nešto više novca će vam izvući jači troškovi sredinom sedmice.

Zdravlje

Mogućnosti za alergije, infekcije i manje probleme sa respiratornim traktom. Starijima promenljiv pritisak.

BIK

Hrana

Zasladite se u ovoj sedmici voćnim salatama, voćnim jogurtom ili svežim sokovima koje ćete sami praviti. Izbegavajte da između obroka jedete slatkiše i grickalice – bolje ih zamenite šakom orašastih plodova. Budite umereni i kada je meso u pitanju.

Ljubav

Bolja komunikacija sa osobom koju volite. Kao da ste se oboje pokrenuli, živnuli – lakše vam je da pronađete zajednički jezik i kompromisna rešenja, a moguće je da ćete u ovoj sedmici planirati i neko putovanjce na kojem biste mogli da se opustite. Doduše, imaćete povremeno par padova u neraspoloženje, najpre zbog sumnjičavosti jedno prema drugom, ali ovo su prolazne situacije....Slobodni Bikovi – ulazak Sunca u vaš znak može doneti i novu osobu u vašem životu – nekog ko bi vas probudio, prodrmao, ko bi u vama ponovo pokrenuo strasti i sa kim biste imali odličnu komunikaciju. Ovo može biti pomalo neobična priča, bar u odnosu na ono što ste imali ranije, ali će vam jako prijati.

Posao

Sedmica pred vama može doneti povremene tenzije. Najpre zbog nekih obaveza koje niste završili u prethodnom periodu ili koje morate ispraviti, ali i zbog toga što se vaši planovi ne odvijaju na način koji ste zamislili. Obratite pažnju na odnos sa nadređenima, koji su u ovom periodu prilično napeti, pa to može proizvesti neku negativnu enegiju, naročito u drugom delu nedelje. Vaše ideje jesu dobre i trebate se pozabaviti njima i razraditi ih. Dobijate neočekivano novu poslovnu ponudu.

Novac

Sa novcem budite oprezniji tokom ovog perioda. Em postoje neke obaveze koje niste izmirili, em ste pomalo impulsivni kada su troškovi u pitanju.

Zdravlje

Vreme je da budete više fizički aktivni. Prijaće vam šetnje u prirodi.

 

 

BLIZANCI

Hrana

Gledajte da ne pravite mnogo prekršaja kada je ishrana u pitanju – izbegavajte veće količine mesa, naročito prženog i pohovanog. Više bi vam prijala riba, a ako to nije vaša omiljena namirnica, onda grilovano meso - najbolje piletina ili ćuretina.

Ljubav

Ušli ste u znatno bolji period kada su vaša partnerstva u pitanju i sada je jako važno da, kada već imate mogućnosti da se stabilizujete ili popravite odnos – ne zabrljate. A mora se priznati da za to postoje mogućnosti u ovoj sedmici – trudite se da budete maksimalno iskreni prema osobi koju volite i da od nje ne skrivate ništa – pa makar to bile i najobičnije sitnice. Ponekad su baš te sitnice nešto što može znatno popraviti....ili pak pokvariti odnos sa partnerom. Slobodni Blizanci – pred vama je jedan lep period koji može ne samo biti ispunjen uživanjima, zadovoljstvima, izlascima i druženjima – već u vašu blizinu može dovesti i osobu koja bi vam na prvi pogled zapala za oko. Flertovanje je u najavi....

Posao

Vaše su trenutne pozicije dobre, a postoji šansa da ih u narednom periodu i poboljšate. Neke stvari namerno prećutkujete i još ne želite da u potpunosti iznesete, ali bi bilo dobro da baš u vezi njih potražite savet od osobe kojoj verujete. Ukoliko u ovoj sedmici započinjete sa novim poslom, saradnjom, projektom – savet je da obratite posebnu pažnju na sve detalje – da ne biste kasnije bili iznenađeni. Neki od vas osećaju da saradnici nisu u potpunosti otvoreni ili da nešto kriju od vas.

Novac

Skloni ste da potrošite više od onog što ste planirali. Takođe, mogući je da neki novac izgubite, zaboravite...ili da budete pokradeni.

Zdravlje

Pluća su dosta osetljiva. Takođe, promene vremena neće prijati Blizancima koji imaju hronične tegobe.

RAK

Hrana

Rakovi će baš u ovoj nedelji rešiti da počnu sa nekim promenama u svojoj ishrani. Više ćete se okrenuti svežem povrću, pa će salate, grilovano povrće ili variva postati maltene pa neizostavni na vašem stolu. Moguće je da ćete pojačati i unos mesa – ali tu gledajte da ne preterujete.

Ljubav

Vi i partner imate čas plus, čas minus faze tokom ove sedmice. Zajednički planovi neće funkcionisati baš savršeno, i to iz više razloga. Naime, oboje ćete biti dosta zadrti i nepopustljivi, pa će biti problem doći do kompromisnog rešenja. Takođe, mogu se javiti povremeno čak i sumnje u iskrenost, bilo sa vaše bilo sa partnerove strane. No, sve su ovo situacije koje sa malo truda i zajedničkim snagama možete lako prevazići. Slobodni Rakovi – neko vam je u mislima i jako vas privlači pomisao da sa ovom osobom nešto ostvarite, pa čak i ako ste svesni da to možda i nije baš prava priča za vas. No, moram da primetim da je malo verovatno da biste mogli nešto konkretnije da uradite ove nedelje. Sve će ostati samo na mislima..

Posao

Neke situacije na poslu vas zbunjuju, donose vam neizvesnost, čak vas pomalo i plaše. Pribojavate se šta bi one mogle u narednom periodu doneti. Te strahove može podgrejati i neka čudna atmosfera u radnom okruženju početkom sedmice. No, kako god to sada izgledalo – trenutno nemate pravih razloga za bojazan. Neko koga relativno skoro poznajete može vam ponuditi svoj savet ili podršku. Takođe, imate veliku pomoć osoba od uticaja.

Novac

Ne baš prijatno iznenađenje sredinom sedmice. Veći trošak ili ćete morati pod hitno da platite neko zaostalo dugovanje.

Zdravlje

Alergije, problemi sa plućima, bronhijama. Stariji Rakovi neka obrate pažnju na pritisak.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker