astro prognoze

ŠTA VAM DONOSI VLADAVINA BIKA: Astro prognoza za ljubav, posao i zdravlje (do 20. maja)

0

Mesečni horoskop za vreme Sunca u Biku: evo šta vam donosi vladavina Bika!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Posao

Pred vama je znatan priliv energije koji vas vodi u pripremu velikih pobeda, ali na realizaciju svega ćete još neko vreme pričekati. Ovome su najviše izloženi oni koji su rođeni u prvoj dekadi, ali i osobe kojima je ovaj znak na ascendentu. Bez obzira na generalno pozitivan trend, potrebno je obratiti pažnju na poslovne odnose. Ako u promene ne uđete milom, potreba da se nešto promeni može pokrenuti talas nekontrolisane energije koja se akumulirala čekanjem.

 

Ljubav

Da biste bezbolno prevazišli teškoće u ovom periodu neophodno je da upotrebite svu lukavost koja vama nije jača strana. Sve što otpočnete početkom ovog perioda ima mogućnost da potraje duže nego što planirate. Ne bi bilo loše da u sve svoje planove koji se tiču ljubavnih odnosa uračunate aspekt koji predstavlja zablude, laži i prevare. Da li ćete biti žrtva ili počinilac, na vama je da se opredelite i u skladu s tim postupite.

 

Zdravlje

Stomačne tegobe.

 

DEVICA

 

Posao

Puni ste sebe, pređašnja poslovna strategija daje rezultate. Međutim, iako u ovom periodu možete nagomilati znatnu svotu novca, opasnost vreba od nekakvog rizika, bilo da je u pitanju kocka ili poslovni potez u kome igrate na kartu sreće. Astro savet bi bio da se nikako ne upuštate u rizične aktivnosti jer vam dolazi period u kome vas očekuje neplaniran trošak. Dakle, primirite se, nastavite da marljivo radite, a finansijske transakcije bilo koje vrste, ukoliko možete, odložite.

 

Ljubav

Dobro raspoloženje može pomutiti tuđa nevolja, bilo da je u pitanju prolazna bolest bližnjih ili nekoga ko vam je važan ili na neki način zavisi od vas. Bićete prozvani da pomognete, a to će podrazumevati bitnu promenu planova za koje ste mislili da su sigurni. Možete doneti suštinski važnu odluku koja se tiče vašeg partnerskog statusa, a nekima ovaj period može doneti i ozbiljne ljubavne poteškoće.

 

Zdravlje

Kostobolja.

 

 

VAGA

 

Posao

Za vas je ovaj period izuzetno naporan. Strah od neuspeha maskirate lažnim optimizmom i negiranjem problema. Drugim rečima, ovih dana je naglašeno loše raspoloženje koje prerasta u otvorenu mrzovolju. Da biste izbegli, kako viruse tako i sukobe s okruženjem, zaista vam se savetuje da se primirite i što više vreme provodite sami ili u okruženi malim brojem ljudi. Ukoliko ste izloženi nekakvim prinudnim merama, prihvatite ih s lakoćom - u suprotnom, prete vam neprijatne posledice.

 

Ljubav

Komunikacija sa osobama koje se nalaze negde daleko. Osim toga, prijateljstvo može biti jednako važno za intimne odnose. Ukoliko ne želite da vam se jedan drugarski odnos pretvori u ljubavni, povucite se na vreme. Obrnuto, ukoliko gajite simpatije prema osobi za koju niste sigurni da li vas gleda kao prijatelja, ovo je pravo vreme kada je poželjno da preuzmete inicijativu i unesete novitete u taj odnos.

 

Zdravlje

Čuvajte se prehlade.

 

ŠKORPIJA

 

Posao

Pred vama je dobar period za poslovne ali i lične odnose. Stižu nove dugoročne obaveze, ali vas one neće previše opteretiti. Ukoliko budete u poziciji da odlučujete o svom poslovanju neka vaša razmišljanja idu u smeru nekakvog udruživanja s ljudima koji su kapitalom na sličnom nivou kao i vi. Već od sledećeg meseca situacija se može bitno promeniti pa je savet da požurite i iskoristite trenutnu pozitivnost koju vam zvezde u narednim nedeljama najavljuju.

 

Ljubav

Vreme je za mali predah kako biste napunili baterije. Iako ste prepuni energije i potrebe da se ostvarite u partnerskim odnosima, sve se, ovih dana, svodi na platonske kontakte. Značajniji odnos možete ostvariti sa osobom koja vam je nekada bila bliska i na koju ste zaboravili, a ponovni kontakt s njom očekuje vas putem društvenih mreža ili telefonom. Romansa je ovih dana, ipak, u potpunosti neostvariva.

 

Zdravlje

Problemi sa cirkulacijom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker