astro

ASTRO PROGNOZA ZA ZAUZETE I SLOBODNE: Mesečni LJUBAVNI horoskop za NOVEMBAR

0

Proverite šta čeka vaš znak na polju ljubavi u novembru...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Ako ste u vezi:

Venera će 9. novembra praviti opoziciju sa Marsom i dovešće do otvorenog neprijateljstva između vas i voljene osobe. Oboje ćete čvrsto držati svoju stranu i bićete nepopustljivi u svojim zahtevima prema drugoj strani. Ako se ne potrudite da potražite kompromisno rešenje, ovo bi moglo ozbiljno da naruši vaše odnose, čak da dovede do privremenog razilaska. Venera će u drugoj polovini novembra praviti kvadrate sa Plutonom, Jupiterom i Saturnom, što će dovesti do ozbiljnih neslaganja oko zajedničkih ciljeva i dodatno će otežati rešavanje već aktuelnih problema u vašoj vezi sa partnerom. Opozicija Venere sa Uranom 27. novembra prouzrokovaće neočekivani sukob oko ulaganja zajedničkog novca.

 

Ako ste slobodni:

Prva dekada novembra vam donosi snažnu zaljubljenost u osobu koja će u vama da probudi nekontrolisane strasti. Ući ćete u odnos koji će vam u početku delovati kao emotivna veza kakvu ste oduvek želeli. Ubrzo ćete početi da osećate jaku ljubomoru i posesivnost koju će vaš partner svojim nekorektnim ponašanjem sve više podsticati u vama. U drugoj dekadi novembra svađe će biti svakodnevne, da biste krajem meseca naglo i bez objašnjenja prekinuli ovu vezu zauvek. Stariji Ovnovi će uvideti kako bi trebalo da paze pre nego što povučeni strastima uđu u avanturu radi intimnih odnosa. Suočićete se sa nekontrolisanim strastima i nizom negativnih emocija koje će vas duboko emotivno povrediti.

 

 

BIK

 

Ako ste u vezi:

Venera će 9. novembra praviti opoziciju sa Marsom i to će dovesti do ozbiljnih nesuglasica, pojačanih strasti i ljubomore između vas i voljene osobe. Saznaćete za tajne koje je vaš partner krio od vas. Moguće je i da dođete do saznanja o njegovom neverstvu. To bi moglo dovesti i do privremenog razdvajanja. Budite otvoreni na kompromis i razgovor. Mars će 14. novembra krenuti direktno, što će pokrenuti napete odnose ka poboljšanju. Merkur će ući u znak Škorpiona i započećete iskrene razgovore sa partnerom o aktuelnim problemima. Bićete oštrog jezika i direktni, ali ćete tako navesti vašeg partner ada i on bude iskren prema vama. Mada ćete biti emotivno povređeni, uspećete da stabilizujete situaciju.

 

Ako ste slobodni:

Osećaćete snažnu privlačnost prema osobi koja nije slobodna, a koja će vam predložiti tajnu vezu. Ako na to pristanete, naći ćete se u nezahvalnoj situaciji gde će druga osoba da pokaže samo požudu u odnosu na vas, a izostaće emocije i razumevanje. Zbog toga ćete brzo izaći iz tog odnosa. Druga osoba će vas proganjati i praviti vam neprijatnosti. Tek u trećoj dekadi novembra ćete upoznati nekoga s kim ćete se dobro razumeti i ko će se pokazati kao prava prilika za vezu. Stariji Bikovi će saznati da osoba koja im se dopada i sa kojom su počeli da izlaze ima vezu sa drugom osobom što krije od vas. To će vam doneti veliko razočaranje. Krajem meseca upoznaćete osobu koja će vas privući svojim intelektom.

 

 

BLIZANCI

 

Ako ste u vezi:

Jupiter će u prvoj polovini novembra praviti konjunkciju sa Plutonom. Bićete u mogućnosti da poboljšate uslove zajedničkog života tako što ćete kupiti nešto novo za domaćinstvo ili ćete uložiti zajednički novac u proširenje ili preuređivanje životnog prostora. Možete otići i na zajedničko putovanje gde biste se mogli da se posvetite jedno drugom. Sredinom meseca će Venera praviti kvadrat sa Jupiterom. Izbegavajte flert i budite pažljivi u odnosu sa osobama koje će pokušati da vam se približe i zavedu vas jer će to dovesti do ozbiljnih nesuglasica sa voljenom osobom. U trećoj dekadi novembra vaša emotivna veza će biti skladna i stabilna. Uživaćete u prijatnim razgovorima i zajedničkim aktivnostima.

 

Ako ste slobodni:

Osoba koja vam se u početku predstavljala kao prijatelj pokušaće da vam se emotivni približi i pokazaće da je za vas zainteresovana seksualno. Strasti bi mogle da se pojave između vas dvoje ali ako se u to upustite uvidećete ubrzo da jedno drugom ne odgovarate za emotivnu vezu nego samo za intimne odnose. Doći će i do ljubomornih scena. Najbolje je da to zaobiđete. Sredinom meseca upoznaćete osobu koja će vas privući i koja će se pokazati pogodnom za emotivnu vezu. Stariji Blizanci će biti u iskušenju da nepromišljeno ulete u avanturu sa osobom sumnjivog morala. Od toga će vas odvratiti neko s kim ćete često učestvovati u društvenim aktivnostima i ko će vam pružiti razumevanje i naklonost.

 

Nastavak teksta na sledećoj strani!

makonda-tracker