nove šanse

VELIKI KINESKI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Kakav uticaj će ostaviti vladavina METALNOG PETLA do 8. oktobra?

0

Stiže period uspeha i novih šansi - evo šta vam predviđa mesečni horoskop za septembar!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Mesečni kineski horoskop za septembar najavljuje talas obaveza, veću fokusiranost na planiranje budućnosti i potrebu da se aktiviramo i uzmemo život u svoje ruke, piše Lovesensa.

 

Od 10. septembra do 8. okotobra 2018. godine vlada Metalni Petao - ukazuje na preuzimanje odgovornosti i potrebu da se razvijamo. Vreme opuštanja i odmora je iza nas, sada je pravi trenutak da se posvetite postavljanju temelja za kulu uspeha. U septembru su mogući finansijski problemi, neraščišćeni računi i loša komunikacija na poslu, ali ovo vam može doneti i nešto dobro.

Negativan talas događaja u mesecu Metalnog Petla učiniće vas jačim i spremnijim da se posvetite svojim ciljevima i uspostavite kontrolu nad životom. Na polju ljubavi mogući su sukobi, a najvažnije je da naučite da pronađete kompomis. Metalni Petao ne donosi šanse za početak velike i iskrene ljubavi, ali će se mnogi energetski povezati sa ljubavi iz prošlosti.

 

Pacov - septembar 2018.

 

Septembar je povoljan mesec za ljubav. Usamljene duše će privlačiti pažnju gde god da se pojave, a komplimenti će doneti samopouzdanje. Ako tragate za novom ljubavi, pojaviće se neko ko će vam prodrmati tlo pod nogama. Budite oprezni koliko sebe dajete u tom odnosu, jer je moguće da partner ne bude više isti kao na početku veze. Vreme je da završite poslove koje ste davno započeli. Obratite pažnju na detalje jer ovaj mesec može biti presudan za uspeh.

 

Bivo - septembar 2018.

 

U ljubavi ćete pronaći sreću ako slušate intuiciju. Na poslu će vam biti potrebna velika koncentracija i sposobnost da bi se izborili sa negativnim uticajem okruženja. Očekuju vas veliki izazovi, ali pokušajta da pronađete ravnotežu i zadržite pozitivan stav. Ako vam je potrebna pomoć, obratite se osobama kojima možete apsolutno verovati. Sada je neophodno da radite na svojoj budućnosti. Ne zaboravite, u nevoljama snaga dolazi do izražaja.

 

Tigar - septembar 2018.

 

Iako imate previše poslovnih obaveza, trudite se da svaki trenutak provedete sa partnerom. Vreme koje provodite sa svojim voljenim je najlepši dar koji sebi možete pokloniti. Usamljena srca će shvatiti kako je divna i nežna ljubav koja se rodi iz prijateljstva. Ovog meseca nećete imati toliko sreće i uspeha na polju karijere. Priznajte sebi da ste sami odgovorni i da ste mogli mnogo bolje. Vreme je da preispitate svoje odluke.

 

 

 

Nastavak na sledećoj strani

makonda-tracker