astro

Mesečni horoskop za februar 2018: Ovnovi, očekuje vas finansijski uspeh, ovo je pravo vreme da budete nagrađeni

1

Proverite šta vam zvezde poručuju za naredni mesec... 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pronađite svoj znak i saznajte šta vas očekuje tokom meseca februara na polju posla, ljubavi, novca i zdravlja, ali i koji su vaši srećni datumi u drugom mesecu 2018. godine!

 

 

Ovan

Posao: Za vas, februar će biti mesec koji obećava finansijske uspehe. Moguće je i pokretanje porodičnog biznisa, a ni priznanja i nagrade na poslu svakako neće izostati. Uspećete da pronađete najbolji pravac za kojim ste tragali, što ćete doživeti kao veoma uzbudljivo iskustvo. Ovo je pravo vreme da unapredite karijeru i povećate prihode.

 

Ljubav: Morate da se koncentrišete na davanje, umesto da samo očekujete da vi dobijate. Moguće su neke teškoće i razmirice u ljubavnim odnosima, ali očekujte i prelepe zajedničke trenutke. Da bi veza bila harmonična, potrebno je da se oboje potrudite i provedete što više vremena zajedno. Ovnovi koji su tek upoznali partnera mogli bi da dožive veliko razočaranje, dok bi usamljeni konačno mogli da sretnu pravu osobu.

 

Novac: Izbegavajte rizična ulaganja i nepotrebne troškove, inače biste mogli da izgubite sav novac koji vam bude došao od unapređenja ili nagrade na poslu.

 

Zdravlje: Ukoliko budete pazili na ishranu i vežbali bar 2 puta nedeljno, neće biti nikakvih problema - imunitet će biti na maksimumu! Moguća je osetljivost bešike.

 

Srećni datumi: Sve što planiraju, Ovnovi neka započnu 6, 8. ili 9. februara - to su njihovi najsrećniji dani ovog meseca!

 

makonda-tracker