ASTRO

Dnevni horoskop za 31. januar: Strelčevi, neko interesantan će privući vašu pažnju!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Izbegavajte različite izazove ili poslovni rizik. Brzopletost i impulsivno ponašanje u susretu sasaradnicima, može da prouzrokuje dodatne komplikacije. Realno procenite svoje mogućnosti,pre nego što donesete novu odluku. Nema razloga da ignorišete nečije nezadovoljstvo. Proverite

krvnu sliku.

 

BIK

 

Obratite pažnju na različite poslovne dogadjaje, važno je da se zateknete u pravom trenutku i na dobrom mestu. Vaš uspeh proističe iz sposobnosti da indirektno nametnete svoje mišljenje pred bližom okolinom. Stalo vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju ili interesovanje. Obavezno proverite vid naročito ako već imate dioptriju.

 

BLIZANCI

 

Sačuvajte svoje optimističko raspolozenje, važno je da pratite poslovni trend koji vam omogućava širu afirmaciju medju saradnicima. Postoje ideje koje nemaju praktičnu vrednost, ali donose dobru reklamu i reputaciju. Ako želite da sve funkcioniše na skoro besprekoran način, morate imati dobru volju i odredjene manire.

 

RAK

 

Ukoliko nemate dovoljno interesovanja da se dodatno angažujete u nekim poslovnim situacijama, budite iskreni i nemojte davati lagodna obećanja. Važno je da korektno ispunite svoj deo obaveza. Bez obzira na popularnost koju uživate kod suprotnog pola, izbegavajte avanturu ilikoketiranje sa jednom izazovnom osobom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

( ASTROLOG: MARKO VORONJIN, WWW.ASTROUSLUGE.COM )
makonda-tracker