Astro

Dnevni horoskop za 29. januar: Ovnovi, fascinirajte partnera neobičnim idejama i velikom pažnjom!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN
Delujete zadovoljno zbog novih informacija. Važno je da osmislite dobar plan i da podstičete stvaralačku atmosferu. U ljubavnom životu postoje neka drugačija pravila ili merila vrednosti. Fascinirajte svog partnera neobičnim idejama i velikom pažnjom. Moguća glavobolja. Smanjite unos kafa i žestokih pića.


BIK
Važno je da se pravilno informišete o svim mogućnostima koje vam stoje na raspolaganju i da sačuvate svoju poslovnu ili statusnu poziciju. Prihvatite nove poslovne mogućnosti koje obećavaju napredak, dobru zaradu i bolje uslove. Ljubomorne scene nisu vam preporučljive u ovom periodu.


BLIZANAC
Nezadovoljni ste trenutnom situacijom na poslu. Ipak, ne činite radikalne promene i suzdržite se od rasprava jer neće imati efekta u ovom periodu. Ako ste sami, pokušaćete da konkretizujete odnos sa osobom koju znate bar iz viđenja. Na proslavama se ukazuje prilika za interesantne ljubavne kontakte


RAK
Moguće je da se sve nalazi u vašim rukama, ali pod uslovom da reagujete u najboljem trenutku ili u skladu sa zajedničkim pravilima o uspešnom poslovanju. Ukoliko vas muče neke ljubavne dileme, razmislite šta čini glavni povod za vašu nesigurnost. Nemojte unapred optuživati partnera.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker