Astro

Dnevni horoskop za 27. januar: Lavovi, spremite se za susret sa osobom koja vam je u prošlosti mnogo značila!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock

LAV

Danas je dobar dan za sve poslovne razgovore. Imaćete sjajnu komunikaciju sa kolegama a sa nadređenima pogoovo. Ako planirate da tražite povišicu, danas je pravi dan za tako nešto. Susret sa osobom koja vam je mnogo značila u prošlosti će vas u isto vreme i obradovati i rastužiti. Zakažite kontrolu kod zubara.

 

DEVICA

Finansije vam ozbiljno osciliraju tokom ovog perioda. Ne savetuje vam se podizanje kredita ili veće pozajmice. Biće prijatnih iznenađenja kada je novac u pitanju ali vas očekuju i neki neplanirani troškovi. Zainteresovaće vas neka osoba s polja posla koja se vraća u vaš život pod zaista čudnim okolnostima. Bol u mišićima.

 

VAGA

Izbegavajte preterano eksponiranje među saradnicima i nemojte pričati o stvarima koje predstavljaju potencijalni rizik za vaše poslovno-finansijske interese. Uvek postoji faktor iznenađenja i mogućnost promene, budite promišljeni. Skloni ste čestim promenama raspoloženja i delujete nesigurno pred voljenom osobom.

 

ŠKORPIJA

Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rešenje. Stalo vam je da one budu prihvacene. Neko vam upucuje ljubavnu poruku i direktno vam daje do znanja šta misli i oseca. Necete odoleti. Korigujte težinu jer ste dosta kilograma nabacili neaktivnošću tokom prethodnog perioda.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker