Astro

Dnevni horoskop za 22. januar: Škorpije, očekuje vas veoma zanimljiv dan za ljubav!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock

LAV


POSAO: Očekuje vas putovanje u inostranstvo, pa bi blo dobro da se na vreme organizujete i sve da isplanirate. Ne biste trebali da imate veće probleme na ovom polju.
LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom koja očigledno želi više od toga. Vatren odnos vas može dovesti i do zaljubljenosti. Uzbudljiva situacija sledi!
ZDRAVLJE: Puni ste energije! Iskoristite maksimalno pozitivan dan koji je ispred vas!


DEVICA


POSAO: Moguć je manji, konstruktivan konflikt sa nekim od vaših nadređenih. Nakon toga ćete imati nekako bolji uvid u situaciju. Dolazite do važnih zaključaka za svoj posao.
LJUBAV: Dopada vam se osoba koja deluje preterano nervozno ponekad. Pokušaćete da je opustite i da joj pokažete da nema razloga da bude takva prema vama.
ZDRAVLJE: Posetite stomatologa. Dolazi vreme za redovnu kontrolu, ne zaboravite na to.


VAGA


POSAO: Moguće je da će vam biti ponuđeno novo radno mesto ili unapređenje. Nemate razloga da odbijete tako nešto. Prihvatite nove mogućnosti i bićete zadovoljni!
LJUBAV: Osećate se odlično u svojoj koži! Možete da očekujete zanimljiva dešavanja i nova poznanstva na emotivnom planu. Zračite samopouzdanjem i imate posebnu harizmu i šarm.
ZDRAVLJE: Prijalo bi vam da počnete da se bavite vežbama istezanja za leđa i kičmu.


ŠKORPIJA


POSAO: Možete da se nadate pomoći od strane osobe rođene u znaku Škorpije. Vas dvoje ste prilično dobar tim. Razlikujete se ali i nadopunjujete baš onako kako treba.
LJUBAV: Ostavljate utisak veoma zanimljive osobe koja ima dosta toga da pruži. Srećnik koji vam se dopada je ponosan što ste ga izabrali. Očekuje vas veoma zanimljiv dan za ljubav!
ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi! Možete da se nadate veoma dobroj situaciji na ovom planu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker