Astro

Dnevni horoskop za 16. januar: Vodolije, spremite se za zanimljivo poznanstvo sa osobom koja će vas oboriti s nogu!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN


POSAO: Očekuju vas manji troškovi tokom današnjeg dana ali ne brinete mnogo zbog toga. Veoma dobro ste organizovani kada je u pitanju poslovno- finansijsko polje.
LJUBAV: Ukoliko ste u skorijem periodu neku emotivnu vezu priveli kraju, danas ćete se uveriti da je to bila jako dobra odluka. Ne žalite ni malo. Vreme je da nastavite dalje punim plućima!
ZDRAVLJE: Povedite računa o tome da unosite više tečnosti na dnevnoj bazi. Voda je važna za sve funkcije u organizmu.


BIK


POSAO: Moguće je da ćete ranije otići sa posla i da ćete imati slobodnog vremena na pretek. Svakako ste srećni zbog toga. Očekuje vas veoma zanimljiv i opušten dan.
LJUBAV: Lako ćete uspeti da rešite manje nesporazume koji su se pojavili sa voljenom osobom. U večernjim časovima ćete imati lepe trenutke u zajedničkom društvu.
ZDRAVLJE: Vreme je za redovan pregled kod lekara. Budite odgovorni prema svom zdravlju i ne izbegavajte kontrole.


BLIZANAC


POSAO: Možete da očekujete solidnu situaciju za ostvarivanje saradnje sa inostranstvom ili finansijsku pomoć od neke osobe iz inostranstva. Sreća je na vašem putu!
LJUBAV: Možete da očekujete veoma povoljan dan za ljubav. Srasti će se rasplamsati i uživaćete u lepim trenucima. Budite prirodni i opušteni, pa će se sve spontano desiti.
ZDRAVLJE: Bavite se sportom! Fizička aktivnost je za vas od ključnog značaja!


RAK


POSAO: Iznenadne okolnosti vas mogu dovesti do pokretanja nekih sudskih pitanja. Možete imati sreće na ovom polju. Pozitivna rešenja će vam vratiti osmeh na lice.
LJUBAV: Dopada vam se osoba koja bi mogla biti na neki način povezana sa inostranstvom, pa je distanca neminovna. Ipak, spremni ste da prihvatite sve poteškoće, zbog prave ljubavi.
ZDRAVLJE: Uspeli ste da dovedete u red neke svoje navike i sada mnogo bolje funkcionišete.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker