Astro

Dnevni horoskop za 13. januar: Device, danas izbegavajte rivalstvo u partnerskim odnosima!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

Jasno vam je da se okolnosti na polju posla brzo menjaju, zato mudro čekate bolju priliku i svoju šansu. Na sentimentalnom planu mrtvo more. Mogući su problemi sa želucem. Blaga mučnina je samo posledica svega onog što morate promeniti u svakodnevnom životu naročito kada je ishrana u pitanju.

 

BIK

Danas ste veliki idealista što i nije tako loše, jer verujete kako možete postići sve što poželite. Ipak, nerealni snovi mogu vam kreirati samo velika razočarenja, pa smanjite očekivanja i prilagodite ih stvarnoj situaciji. Partner će imati interesantan predlog o kome vredi razmisliti narednih dana.

 

BLIZANCI

Stalo vam je da sve bude u idealnom skladu, ali imate utisak da vam nedostaju osnovne informacije o poslovnim prilikama. Na sreću, očekuje vas iznenadni dobitak. Delujete zadovoljno zbog događaja koji vas prate u ljubavnom odnosu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja i postupke.

 

RAK

Pažljivije analizirajte svoju okolinu i nemojte dozvoliti da vas neko podstiče na rivalske odnose. Poslovni rizik u ovom trenutku predstavlja pogrešan izbor. Preterujete u svojim očekivanjima pred voljenom osobom. Neko ne želi da vam detaljnije objašnjava svoje postupke ili da vam polaže sve svoje račune.

 

Nastavak na sledećoj strani...

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker