astro

Dnevni horoskop za 7. januar: Jarčevi, pokrenite se kako biste imali ljubavni život kakav zaslužujete!

0
Evo šta vam zvezde predviđaju za danas...

 

foto: Profimedia

LAV

 

Sa osobama od autoriteta ostvarujete dobru komunikaciju i uspešno rešavate sve probleme. Moguć je neočekivan manji priliv novca koji će vas obradovati. Osoba koju volite o vama nema jasnu sliku. Pokušajte da budete otvoreniji u komunikaciji. Korigujte ishranu.

 

DEVICA

 

Puni ste energije i spremni za nove izazove. Iskoristite to za pomoć bračnom partneru kako bi vaš dom danas, a naročito kuhinja bili prilagodjeni prazničnom trenutku. Važno je da vam ne promaknu neki novi ili interesantni događaji koji utiču na vaše emotivno zadovoljstvo.

 

VAGA

 

Budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ponekad umilni osmeh i blagi emotivni tonovi donose najbolji efekat. Potrebno je da iskreno i otvoreno progovorite o nekim nesporazumima koji vas udaljavaju. Mogući problemi sa kičmom koji će vas naterati da odmah posle praznika potražite pomoć lekara.

 

ŠKORPIJA

 

Nalazite se u prilici da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, učinite sve što je u Vašoj moći da ostavite dobar utisak. Vaši planovi mogu da se ostvare na relativno lak način i na zajedničko zadovoljstvo.Važno je da se danas opustite i da ne razmišljate o problemima.

 

( ASTROLOG: MARKO VORONJIN, WWW.ASTROUSLUGE.COM )
makonda-tracker