Astro

Dnevni horoskop za 6. januar: Jarčevi, glasno zatražite nečiju pažnju ili prisustvo!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

Susret sa jednom osobom deluje negativno na vaše raspoloženje i zato odbijate predlog ili ponudu o poslovnoj saradnji. Ali, postoje situacije koje ne možete rešavati sami. Neko privlači vašu pažnju, ali još uvek niste doneli konačnu odluku. Emotivna nesigurnost koju osećate najviše proističe iz vašeg nepoverenja.

 

BIK

Preispitujete neke ranije odluke, razmišljate o najvažnijim životnim ciljevima, težnjama i željama. Trenutno se ne osećate baš sjajno, ali težina koja varira i neobične potrebe vašeg organizma moraju vas navesti da budete jako disciplinovani i da poradite na svojoj unutrašnjoj ravnoteži. Psihički ste preopterećeni.

 

BLIZANCI

Moguće je da se sve nalazi u vašim rukama, ali pod uslovom da reagujete u najboljem trenutku ili u skladu sa zajedničkim pravilima o uspešnom poslovanju. Ukoliko vas muče neke ljubavne dileme, razmislite šta čini glavni povod za vašu nesigurnost. Nemojte unapred optuživati partnera.

 

RAK

Neko vam jasno daje do znanja da sve ima svoju cenu. Potrudite se da pravilno zaštitite poslovne interese i da sačuvate svoju poziciju u krugu saradnika. Ne želite previše da pričate o svojim osećanjima i prija vam nečije intimno društvo i potreba da vam iskreno ugodi. Laganija ishrana i više šetnje.

 

Nastavak na sledećoj strani...

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker