Astro

Dnevni horoskop za 1. januar: Koga danas očekuju zanimljivi susreti, a ko će uživati u romantičnim trenucima?

0
Šta vam zvezde predviđaju prvog dana 2017. godine...
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock


OVAN
POSAO: Sve zavisi od odluka koje danas budete doneli. Moguće je da ćete rešiti neki problem iz prošlosti. Postepeno dolazite do poboljšanja i odgovora na mnoga pitanja.
LJUBAV: Otvoreno i jasno pokazujete svoje emocije voljenoj osobi u nadi da će se ona naći pored vas u teškim trenucima. Nema razloga da brinete jer imate pravu osobu.
ZDRAVLJE: Moguće je da ste malaksali i da će vam prijati da odremate tokom podneva.


BIK
POSAO: Tačno znate koji su vaši ciljevi i nećete odustati sve dok se ne budete izborili za njih! Veoma ste uporni. Na kraju će vam se isplatiti sav trud i zalaganje.
LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je jako daleko od vas ili imate partnera pored sebe, a maštate o nekom sasvim drugačijem. Potrebne su vam emotivne promene, pokrenite se!
ZDRAVLJE: Prijaće vam da budete malo društveno aktivniji, da više izlazite i sklapate nova prijateljstva.


BLIZANCI
POSAO: Tokom današnjeg dana vas ne očekuju važna dešavanja na poslovnom planu, niti veće promene. Možete da očekujete sasvim opuštenu astmosferu na ovom polju.
LJUBAV: Pokušaćete da se iskupite voljenoj osobi za neke greške koje ste nepromišljeno napravili. Možete da se nadate da će vam ona oprostiti i da će sve biti uredu.
ZDRAVLJE: U odličnoj ste formi, nemate razloga za brigu kada je u pitanju vaše zdravlje.


RAK
POSAO: Vreme je da neke račune izmirite i da se pozabavite problemima iz prošlosti koji vam sada kucaju na vrata. Kada to budete uradili, lakše ćete doći do pomaka i unapređenja.
LJUBAV: Očekuje vas veoma lep dan sa voljenom osobom koja vam je maksimalno posvećena. Uživaćete u romantici. Ako ste slobodni, moguće je da vam se dopada jedan Rak.
ZDRAVLJE: Povedite računa o hormonima iako generalno ne bi trebalo biti većih problema.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker