Astro

Dnevni horoskop za 18. decembar: Blizanci, pravo je vreme da napravite sledeći korak kada je ljubav u pitanju

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

POSAO: Možete da uživate u slobodnom nedeljnom danu koji je ispred vas. Nećete se danas baviti poslovnim obavezama, već ćete imati priliku da se opustite i odmorite.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada neka osoba koja je takođe rođena u vatrenom znaku, povoljan je dan za zbližavanje sa njom. Možete da očekujete pravu eksploziju strasti!

ZDRAVLJE: Povedite računa o mogućim virusima ili gripu. Potrudite se da ojačate svoj imunitet.

 

BIK

 

POSAO: Ukoliko ste planirali da se bavite poslom vezanim za ugostiteljstvo ili prehranu, možete da očekujete uspeh. Pred vama je dan u kom možete ostvariti dosta dobar profit.

LJUBAV: Osećate se sigurno pored voljene osobe. Važno vam je da zadržite dobar odnos sa njom i da vaša veza napreduje. Ne biste trebalo da imate nijednu dilemu u vezi sa njom.

ZDRAVLJE: Ne prija vam hladnoća i vetar. Potrudite se da se utopljavate i da vodite računa.

 

BLIZANCI

 

POSAO: Možete da se nadate ostvarenju prodaje koju ste očekivali. Pred vama je veoma povoljan dan za poslovno polje. Iako je nedelja, završićete dosta važnih stvari.

LJUBAV: Komunikacija sa osobom koja vam se dopada postaje sve bolja, sada je i vama jasno da imate velike šanse kod nje. Vreme je da polako napravite sledeći korak!

ZDRAVLJE: Prolazan kašalj je moguć. Ipak, ne biste trebali da imate ozbiljnije tegobe.

 

RAK

 

POSAO: Pred vama je mogućnost da ostvarite sigurnu zaradu. Ne treba da se brinete, materijalna situacija bi trebala biti sve bolja! Dolazi vam stabilizacija na ovom planu.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja ima određen status u društvu, a može se reći i da je finansijski solidno potkovana. Pokušavate da je suptilno zavedete i privučete.

ZDRAVLJE: Vreme je za redovnu kontrolu. Prevencija je jako važna za održavanje dobrog zdravlja.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker