Astro

Dnevni horoskop za 15. decembar: Bikovi, pokažite partneru da ga volite, sve ostalo je manje važno!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock

LAV

 

POSAO: Možete da očekujete veoma uspešan dan, pogotovo ako imate nekakvu saradnju sa inostranstvom. Otvaraju vam se nove mogućnosti da pokažete svoje talente.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja deluje veoma neobično. Njena pojava vas intrigira i želite da joj budete što bliže. Potrudićete se da privučete njenu pažnju na sebe.

ZDRAVLJE: Utopljavajte se i potrudite se da izbegavate promaju i hladnoću. Mogući problemi sa reumom.

 

DEVICA

 

POS AO: Neko od poslovnih saradnika će vas iznenaditi lepim vestima. Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu! Poslovna situacija nikad nije bila bolja!

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Raka, možete da očekujete uspeh na polju ljubavi. Vas dvoje možete biti dobar par za ozbiljnu vezu i velike planove.

ZDRAVLJE: Nemate probleme na ovom planu. Opustite se i maksimalno uživajte u ovom lepom danu.

 

VAGA

 

POSAO: Povoljan je dan za promenu posla ako ste tako nešto imali u planu. Možete da očekujete pozitivan ishod. Na vama je samo da se aktivirate i dobićete ono što želite.

LJUBAV: Pravi je trenutak da zaprosite voljenu osobu ili da joj predložite zajednicu, vaša ljubav će napredovati. Možete da se nadate velikim i pozitivnim promenama na ovom polju.

ZDRAVLJE: Povedite računa o osetljivoj koži. Mogući su manji problemi sa iritacijama.

 

ŠKORPIJA

 

POSAO: Putovanje u inostranstvo će vam doneti izuzetno povoljne poslovne promene. Potrudite se da date svoj maksimum u poslovnim pregovorima i ostvarićete uspeh koji želite!

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, očekuje vas zanimljiva komunikacija i flert sa osobom rođenom u znaku Strelca. Još uvek niste spremni za nešto ozbiljno ali prija vam nejna pojava.

ZDRAVLJE: Povoljan je trenutak za početak dijete i gubitak viška kilograma.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker